Ruokaremontin alku



Jälleen kerran olen aloittanut terveellisempien elämäntapjen opettelun ja keventymisen yrittämisen alusta. Aloitin tekemällä tunnukset kiloklubiin, ja nyt tarkoitukseni on täyttää sinne ruokapäiväkirjaa. Herkut vähentyvät nyt entisestään vaikka en niistä kokonaan luovukaan. Tällä kertaa pyrin vain pitämään ne kaloreiden sisällä.

Eilen huomasin, että kun syö kevyemmin ja paremmin kiloklubin suositusten mukaan, saa syödä yllättävän paljon. Kiloklubin suositus minulle maltillisen muutoksen ja painonpudotuksen tukipilariksi oli reilu 1800 kaloria. Eilen onnistuin syömään reilu 1600 kaloria.

Aamupalalla oli samaa kuin toissapäivänä. Lounaaksi oli puolet tuosta tonnikalasalaattikiposta, ja kahden munan munakas paistettuna ruokalusikallisessa rypsiöljyä. Lisäksi söin yhden real-ruisleipäpalan juustolla, ja ripauksella rasvaa. Välipalana oli banaani. Päivälliseksi vetäisin loput salaatit, ja saman leipäkombon. Munakasta en enää syönyt. Iltapalaksi oli Valion Profeel-rahka sitruunan makuisena ja kupillinen kahvia.



Pääsiäiseksi on tarkoitus lähteä äidin luo. Saa nähdä, miten uudenlaisen ruokavalion totettuaminen siellä onnistuu. Tällä hetkellä tuntuu kuitenkin erittäin hyvältä ja mahdolliselta, että vielä joskus se minunkin junnaava painoni alkaa tippumaan. Tarvitaan vain kärsivällisyyttä ja positiivista asennetta ;) Molemmat tosin vaativat meikäläiseltä harjoitusta, ja paljon :D

Kommentit

  1. Nälkäisenä ei sais katsella ruokakuvia :D herkun näköstä salaattia. Taisin muuten nähdä sut tässä yks päivä Joensuun keskustassa :)

    VastaaPoista
  2. Heh, aijaa :) Siellähän mie hyvinkin oon voinut pyöriä :D Itse en aina huomaa kaikkea ympärilläni..no paitsi sellaisia asioita joita ei tartteis ees huomata :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni