Vappuaaton asut



Tänä vappuaattona minulla on ollut päälläni kaksi eri asua. Ensimmäinen päivällä, ja toinen illalla. Syynä tähän asun vaihtoon oli peli-ilta kaveripariskunnan kanssa, ja olen tupannut niihin aina vähän pukeutumaan. Ihan vain koska voin, ja eipä noita pukeutumistilaisuuksia arjen ulkopuolella paljon ole. Pienikin syy riittää siis nätiksi laittautumiseen. Ei sillä, päivällä päälläni ollut asu olo mielestäni myös oikein onnistunut ;)



Päiväasussani ovat edustettuna taas ne Seppälästä ostetut luotto"farkut" eli jegginssit.Harmaa perhostoppi on ostos, jonka ostin kaveriltani kolmella eurolla kun hän ei tykännytkään siitä. Kyseessä siis tuoreeltaan tänä talvena ostettu toppi Cybershopista. Kietaisuboleroksi kietaisin sen edellisessä kirppispostauksessa esiintyneen neuleen,vai mikä se nyt olikaan. Mielestäni tämä asu onnistui yllättävänkin hyvin. Tuo solmuun laittamani paita korostaa kapeinta kohtaani oikein mukavasti, ja eikäs se ole sen tarkoitus. Näkyy minunkin piilovyötäröni välillä enemmän ;)

Sitten illanasuun, mikä oli myös mielestäni hyvinkin onnistunut.




Päälleni pääsi siis se pallomekko, jonka esittelin kirppislöytöjen yhteydessä. Mekko on siis peräisin Citymarketista, ja kympin se maksoi, kun sen ostin. Neulebolero taas löytyi Smarketin yhteydessä toimivasta S-Outletista, jossa myydään S-ketjun kauppojen jäännösvaatteita, vai miksi niitä nyt sanotaankaan. Maksoi vaivaiset neljä euroa. Sukkahousut ovat vanhat tutut Prismasta ostetut.

Ja voi että minä rakastan tätä mekkoa. Olen kerrankin löytänyt oikeasti minulle istuvan mekkoyksilön, ja vielä oikein suloisessa kuosissa. Pienoiset 50-luvun kotiäiti fibathan tästä mekosta, ja oikeastaan koko asusta tulee. Helma ei nyt kuitenkaan ehkä ole tarpeeksi leveä sille vuosikymmenelle. Ja helma todellakin laskeutuu todella nätisti, Mekon väri tosin on oikeasti hieman kirkkaampsi. Se ei ole oikeasti aivan noin minttuinen kuin kuva antaa ymmärtää. 

Sellaisia asuja siis tänä vappuna. Oma suosikkini on mekkoasu, vaikka perhostoppi ja farkut yhdistelmäkin on oikein mukava. Mitäs mieltä lukijaraati on. Kumpi on parempi päiväasu vain ilta-asu? 

Lopuksi haluan vielä toivottaa oikein hyvää vappua kaikille! :)

Kommentit

  1. Hei, jos ihastuit tohon cittarin pallomekkoon, niin sulle saattais sopia tosi hyvin eräs elloksen vastaavanlainen yksilö. :) Anoppi tilas sen (ja vielä -50% hintaan) ja se on upea! :) Nyt mäki harkitsen sitä :D Sulle sopii pallokuosi hyvin ja tuon mekon väri on niin sulonen! <3
    Jos sua kiinnostaa vilkaista sitä mekkoa niin tässä: http://www.ellos.fi/ellos-sara-kelly/mekko/415005?N=1z141poZ1z141sbZ1z141o7&Ns=RankValue2|1&Nao=19&selArt=364122 :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Kävin katsomassa mekkoa.onhan se upea :) Nyt vain ei taida olla varaa siihen. :D se olisi kyllä paljon aikuisempi kuin tämän postauksen pallomekko. En tiedä olisiko makuuni liiankin ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni