Viikonloppuna (tähän mennessä)!


Minun viikonloppuni alkoi jo perjantaina. Hähää :D Aamupäivän katselin Gilmoren Tyttöjä, jonka jälkeen tein ruokaa. Iltapäivällä hurauttelin viikon lopuksi ison muovikipollisen rahkaa, jota söin yhden annoksen perjantain välipalana.
Illalla kävimme sitten Timon kanssa lenkillä ja vuokrasimme Frozenin. Katsoimme sen myös, ja oli muuten todella hyvä. Tykkäsin etenkin Sven-porosta ja Olaf-lumiukosta. :) Illan aikana tuli sitten myös viesti kännykkääni, että asiakaskorttini oli jäänyt filmtowniin. Sittennmin olen sen saanut takaisin, ja tulipa Frozenia palauttaessa vuokrattua viimein Hobitti - Smaugin autioittaman maa täll illalle. :)


Mitäpäs muuta.. tänään myös siivottiin ja asettelin Kitty-kokoelmani jälleen uudelleen. Se on hieman kasvanut jälleen, ja uusimmat tulokkaat ovat tuolla takana olevat horoskooppi-kittyt. Oma tylsä tähtimerkkinikin sieltä löytyy, nimittäin Neitsyt.


Olen lueskellut myös blogeja


Nyt alamme tosiaan katsomaan sitä Hobittia. Huomenna tuleekin vietettyä sitten aikaa erään kaverini kanssa kun suuntaamme puolenpäivän aikoihin kirpparikierrokselle, ja ehkäpä sitä käydään myös jossain kahvilla ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8