Oh Wow!


Jälleen kerran on asukuvan vuoro. Viime aikoina en ole juurikaan muuta kuvaillut. Onneksi muistan välillä ottaa edes näitä asukuvia. Tai siis otattaa. :D Tämä kuva on viime maanantailta, kun kävin lainaamassa kirjastosta gradukirjallisuutta. Tämä vihreä paita/mekko olikin jo edellisessä asujen esittely postauksessani. Tällä kertaa yhdistin sen mielestäni paremmin. Minusta tämä käy paljon paremmin hame ja sukkahousut yhdistelmän, kuin housujen kanssa.



Hame onkin sitten aivan uusi tuttavuus, ja valitettavasti sen kuviot eivät näy nyt kauhean hyvin näissä kuvissa. Näemmä myös seisoin ilmeisen vinossa. (eipä hovikuvaaja siitä viitsinyt minulle kertoa ennen kuin kuvat oli jo otettu. Eikä halunnut ottaas enempää kuvia..no en kyllä edes pyytänyt).

Hame on  ostettu Kuopion H&M:stä , sieltä taivaasta, jota myös Divided-malliston osastoksi voisi kutsua. Tällä hetkellä Divided-mallisto on mielestäni paras, mitä H&M tarjoaa, ja tietenkään sitä mallistoa ei myydä Joensuun liikkeissä. Hame on jällee kerran trikoominari mutta mitäpä voin sanoa,minulla on trikoominari kausi ollut menossa jo parin vuoden ajan. 

Hauskan hameesta tekevät sen kuviot. Siinä on sarjakuvahuudahduksia! Kuten tarkkavaisemmat voivat erottaa niin siinä lukee muun muassa Pow! Lisäksi siinä lukee esimerkiksi  Oh Wow, joka on piirretty sydämen sisään. :) Otan joskus hameesta paremman kuvan, ja saatte sitten lukea itse, mtä muuta siinä lukee. Miltäs asu näyttää?

Täytyy kyllä sanoa, että minulla on ollut todella mukava viikonloppu. Eilen pidimme erään ystäväni kanssa leffailtaa, ja hän jäi yöksikin. Timo oli vanhempiensa luona (tulee tänään kotiin). Haimme kaverin kanssa noutopitsan ja muita herkkuja, ja katsoimme Pocahontasin sekä Les Miserables-elokuvan. Ensimmäinen leffa toi nostalgian ihanan tuulahduksen. Se on myös yksi parhaista Disney-leffoista mitä tiedän. Jälkimmäinen elokuva toi  mukanaan sitten pukudraaman  komeiden miesten siivittämänä,ja aivan ihanan musikaalielämyksen. Hugh Jackman ja Russel Crowe tekivät kyllä erittäin hyvät roolisuoritukset elokuvassa. 

Elokuvien välissä tuli pidettyä myös lyhyt teehetki, jonka aikana parannettiin hieman maailmaa. Mitä muuta kivalta illalta voikaan odottaa kuin hyviä leffoja, ja keskustelua. Jotkut miehet voisivat jättää tuon syvällisen keskustelun väliin, mutta meille hyvän (naispuolisen huom) kaverini kanssa se kuuluu jokaiseen tapaamiseen. Tänä aamuna söimme vielä kivan aamiaisen yhdessä ennen kuin kaveri lähti kotiinsa. Nyt minä sitten odottelen Timoa kotiin ja kuuntelen samalla radiota. 

Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille! <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni