Tiistai melkein kuin maanantai

'

Otin tänään muutaman hassun kuvan aamupäivästäni, koska tuntui siltä että on aika verestää taitojani ja yrittää puhaltaa uutta ja innokkaampaa henkeä blogiini. Eihän tämä paljon ole mutta alku ainakin. Tuntuu muutenkin siltä, että keväisin ja syksyisin on kaikesta helpoin kirjoitella blogipostauksia. Ja kesäkin ehkä. Talven tylsät kuukaudet tuntuvat vaikeammilta etenkin kuin kamerakaan ei ole mikään järkkäri, tai edes huippuhieno pokkari, vaan sellainen kameroiden parissa aika perusjamppa :D

Tänä aamuna söin taas aamupalaa, jota olen syönyt koko talven mekein joka päivä. Siihen kuuluu purkillinen ananasta, pari desiä luonnonjugurttia ja hieman pahdettuja auringonkukan siemeniä. Ei sovi myöskään unohtaa isoa kahvikupillista.


Seuraava fiksaatio minulla taas on ollut vasta parisen viikkoa. Nimittäin Jutta &Puole Voden Superdieetit ohjelman katsominen samalla kun syön aamupalaani. Yritän saada ohjelmasta inspiraatiota omaan painonpudotukseeni. Täytyy tosin sanoa, että ei ainakaan vielä ole juuri tulosta näkynyt. Pääasia, että saan kuitenkin rohkaisua ohjelmasta. Tosin itse pyrin maltillisempaan muutokseen. Joka saisi kyllä suoraan sanottuna sujua paljon paremmin. 

Täytyy häpeäkseni myöntää, että olen maaliskuusta lähtien rikkonut karkkilakkoani silloin tällöin. Nyt siitä kuitenkin tuli loppu. Söimme kaverini kanssa lauantaina ja sunnuntaina iso pussin irttareita, jonka jälkeen minä juhlallisesti lupasin aloittaa karkkilakkoni uudestaan, ja tällä kertaa pysyä niistä karkeista erossa aina sinne jouluun asti.Yritin tänään myös työstää graduani. Sain jonkin verran aikaiseksikin, ja siitä on todistusaineistoa seuraavassa kuvassa. Ylihuomenna pitäisi olla aika paljon enemmän tehtynä, ja viime tippaanhan ne tekemiset jäi. Onneksi on tapaamiset ohjaajan kanssa tai muuten tuskin saisin mitään aikaiseksi. Onneksi on koko huominen päivä aikaa.


Intouduinpa sitten kuvaamaan myös kynsieni lakkauksen. Oikeasti lakka on hieman minttuisemman väristä kuin tuossa kuvassa. Kamera taas vääristi hieman.


Ikuistin myös kalkkunan väriset koipeni, ja uudet sukkani. Ai miten niin olen yrittänyt vältellä opiskelua?! :D


Aamupäivällä minulla tuntuikin riittävän energiaa. Sen jälkeen iski kuitenkin väsy, joka ei päikkäreilläkään tainnut kuin pahentua. Hieman on totta puhuakseni alakuloinen olo. Tunnen itseni liian lihavaksi, rumaksi ja sen lisäksi vielä laiskaksikin kun tuo gradun tekeminen takkuaa niin paljon. Halaun saada sen tänä keväänä valmiiksi, ja tiedän että tällä menolla se ei onnistu. Ryhtiliike siis senkin suhteen on paikallaan!

Ulkona on myös karmea ilma. Haluaisin silti käydä siellä pienellä happihyppelyllä, jotta piristyisin. Sellaista siis kuuluu tähän tiistaihin, joka voisi melkein olla maanantai, mikäli päivän tunnelmiin olisi luottaminen. Mutta nyt sanon näkemiin, ja toivon että seuraavalla kerralla minulla olisi hieman positiivisempaa asiaa. :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10