A day of my life


Tervetuloa seuraamaan päivä kanssani postausta, jota varten  olen kuvaillut tänään oikein ahkerasti. Tästä tulee muuten sitten erittäi pitkä postaus, ainakin kuvien suhteen. Niitä nimittäin on paljon, vaikka en kaikkia otoksia nyt sitten päätynytkään käyttämään. Tosin tässä on kyllä mielestäni kuvasaldon parhaat palat. ;)

No niin, nyt sitten asiaan. Aamuhan alkoin tänään poikkeuksellisen aikaisin tälle kesälle. Tosin syksyhän se vissiin yrittäisi jo olla. Kello oli soimassa jo parisen minuuttia ennen kahdeksaa, koska minulla oli luvassa kymmeneltä viimeinen tapaaminen gradun ohjaajan kanssa. Halusin herätä ajoissa syömään aamupalaa, ja lauttautumaan. Ja niin edespäin.Heti herätyksen jälkeen oli vuorossa hammaspyykki, ja naaman rasvaus. Se herättikin mukavasti. Höm, tosin jynssäsin samalla peiliä puhtaaksi, kun oli päässyt likaantumaan. Siitä ilosta en kyllä ottanut kuvaa. :DAamupesun jälkeen seuraava askel oli tietenkin kahvin keitto. Join Juhlamokkaa ja mansikkakahvia sekaisin. Herkkuva :D Aamukahvin kanssa tulikin sitten nautittua aamudatailun parissa, ja syötyä pari näkkileipää. Minulla oli tänään kevyt päivä, joten siksi minulla oli vain näkkileipä&kavi aamiainen. Siinä olin sitten facebookissa ja bloggerissa samalla kun nautin aamuvirvokkeita. Yhdessä välissä piti tosin käydä kaivamassa kaapista huppari päälle, kun oli peräti kylmä.

Siinä sitten syömisen jälkeen pelailin hieman tabletilla karkkipeliä ennen kun oli aika ryhtyä meikkaamaan.


Naaman alkutilanne ennen meikkiä näytti tältä:


Siihen sitten laittelin bb-voidetta, kajaalia silmänurkkiin, luomiväriä, poskinpunaa, puuteria ja uutta Baby Lipsiäni ;) Ja onnistuin mielestäni saamaan ihan kivan nassun aikaiseksi :DSitten oli aika kaivaa vaatetta päälle. Laitoin harmaan kirppikseltä kesällä löytyneen mekon, ja ne kivat henkka maukan kuviolegginssit.


Kaulaan etsin korun, jonka sain kummiltani kun kävimme heidän luonaan ennen kuin palasin äidin luota Joensuuhun. Se on kummini vanha Usko, toivo ja rakkaus koru.


Ja koska oli hieman viileää vielä aamusta, laitoin ohuen neuletakin päälle. Jee! Tämä on tämän kesään aleostos juurikin sielt H&M:ltä. Pahoittelen muuten peilin kautta otettuja asukuvia. Hovikuvaaja oli vielä nukkumassa, enkä sitten myöhemmin päivälläkään viitsinyt kinuta oikeita asukuvia. :D


 Siinäpä sitten lähdin kotiovelta, ja otin hieman kuvia matkalla ylipistolle. Ikuistin maisemia, jotka pian jäävät taakse. Koulun maisemat siis, kunhan valmistun. Tosin luultavasti pyörin kampuksella senkin jälkeen yliopiston kirjastossa ja muutenkin :D


 Kuvassa meidän lähellä olevan normaalikoulun alakoulun edessä oleva patsas. Se on aina ollut hieman jännä, kutsumme sitä Timon kanssa usei alistajapatsaaksi, kun siinä on tuo mies ja tyttö vähän sellaisessa asennossa. Siihenkin löytyi muuten vasta tänä keväänä järkevä selitys. Alunperin patsas on ollu jossain muualla, ja siellä suihkulähteen tain jonkun sellaisen äärellä. :)

Hui kun mie näytän vanhalta tuossa alla olevassa kuvassa. Ja otsassa on ilmiselvästu ryppy. Tai sitten se on joku varjo. Vanhuus ei tule yksin :D


Siinäpä sitten menin ohjaajaa tapaapaan kampukselle.


Kolmanteen kerrokseen. Piti vähän kiivetä rappusia :D


Ohjaajan luona meni vajaa tunti. Hän katsoi gradua päällisin puolin, ja tarkasti lähdeluettelon. Nyt olisi sitten aika korjailla ja muokkailla gradua vielä hieman, ja sitten sen voi jo palauttaa tarkastukseen. Valmistumisen voi kohta jo haistaa. :D Ohjaajan jälkeen kävin vielä kiusaamassa amanuenssia muutamalla gradun palauttamiseen liityvällä kysymyksellä. Sen jälkeen siirryin naapurirakennukseen hakemaan lukuvuositarraa ylioppilaskunnan toimistolta.


Sain tarran, ja uuden kalenterin. Sitten kävin reseptin YTHS-ltä ja palasin kotiin. Kello oli siinä vaiheessa jotain puoli kaksitoista. Istuin jonkun aikaa kotona, ja muun muassa yliviivasin gradu-listaltani jo tehtyjä asioita.Sitten lähdin kaupungille. Kävin apteekissa, kirjakaupassa, postissa lähettämässä pari kirjettä, ja lopulta kaupassa.


Tässä kuvaa ostoksista. Ostin itselleni huomiseksi ruokaa, ja vähän välpalajuttuja sekä kivennäisvettä. Sen jälkeen olikin jo aika tehdä ruokaa. Tein Timolle makaronilaatiokon uuniin, ja paistoin itselleni munakasta, jota nautin sitten sohvalla katselleen Doctor Whota.


Ostin muuten pari proteiinipatukkaa testiin, pitää tässä joku päivä tehdä makutesti ;)Ostin myös itselleni värityskirjan, koska vähän lapsetti. :D

Päivä jatkui tekemällä kaikkea pientä. Värittelin jo vähän värityskirjaa. Katselin myös jo jatkunutta Emmerdalea televisiosta.


Sitten kävumme Timon kanssa vielä lenkillä. Sen jälkeen olen istunut tv:n ja netin ääressä vuorotellen.


Kohta taidan mennä iltapesujen kautta nukkumaan. Sellainen päivä minulla oli tänään. Kiitos jos jaksoit lukea koko postauksen ;)

Kommentit

 1. hyvä täti miekin väritin vanhoja
  väritys kirjoja kun sellasia oli viellä meillä ja i
  tsekin pitäis tehdä tällänen
  postaus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, koskaan ei ole liian vanha värittämään ;) Tee ihmeessä päiväpostaus, ne on kivoja. Tykkään lukee niitä muidenkin blogeista :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10