Jäähyväisiä kesälle


Kesä alkaa vedellä viimeisiään, ja syksy kolkutella ovelle. Löysin koneeltani kuitenkin vielä pari julkaisematonta kesäkuvaa elokuun alkupuolelta. Kesävetimet päällä olin kerran menossa kirjastoon. Uusi hattu tosin, joka tuossa kuvassa näkyy, piti tulla vaihtamaan, koska se meinasi lähteä tuulen mukaan : D

Paita: Second Hand (Vero Moda)
Shortsit: H&M
Hattu: Anttila


Nyt voi shortsien pitämisestä vain haaveilla. Tai minä en ainakaan taida niissä enää tareta vaikka ballerina-kenkiä olen vielä pitänyt. Hattuakaan ei ainakaan helteen takia tarvitse aina päähän läntätä. :D Samaisella kirjastoreissulla pysähdyin kuvaamaan pari kuvaa puistossa. Ne muistuttavat kauniista ja kuumista päivistä.



Kesä on ollut aika mukava taas tänäkin vuonna. Matkustelua en ole paljoa harrastanut mutta pääsin ainakin mökille, ja käymään myös Timon kotiseudulla, ja viettämään aikaa paljon ihanien ihmisten kanssa. Läheisten, ystävien ja sukulaisten kanssa. Pääsin myös piknikille hyvän ystävän kera ja Ismo Leikolan keikalle. Sain myös tänä kesänä graduni valmiiksi ja nyt olisi vain odotettava rauhassa arvosanaa siitä.

Jotenkin tuntuu haikealta nyt. Ei pelkästään kesän loppumisen takia, vaan myös siksi että pitkä opintoaikani yliopistossa alkaa lähestyä loppuaan. Kunhan gradun arvosana tulee aion hakea tutkintoani ulos, ja sitten koittaa elämässäni aivan uusi vaihe. Riippuu vain minusta mihin suuntaan sitten lähden. Työtilanne pelottaa, koska luultavasti opettajan työtkin ovat kiven alla täällä päin. Koko työttömän arki, ja työnhaun kuviot hieman jännittävät. Tuleeko mistään mitään, vai jämähdänkö kotiin ja masennun. Toivottavasti en. Pitää vain pidellä lippua korkealla ja positiivista mieltä yllä.

Tällä hetkellä olo on koko ajan sellainen kuin olisi muurahaisia taskussa. Ahdistaa odotella sitä gradun arvosanaa, ja koko prosessi tuntuu tuskastuttavan hitaalta, samoin ajatus siitä että ennen maisterinpapereiden saamista pitää odotella tutkinnon ulossaamistakin luultavasti ainakin kolme viikkoa. Joten kun arvosanakaan ei ole tullut tietenkään vielä (lähetin gradun tarkastukseen keskiviikkona) niin odottavan aika tuntuu todella pitkältä. Suoraan sanottuna minua ahdistaa tällä hetkellä todella paljon.

Olen tehnyt jo listan asioista, joita voisin tehdä tässä odotellessani, että saisin ajatukset muualle. Kaipaisin kuitenkin teidänkin vinkkejänne. Jos keksitte ideoita siihen, mitä voisin puuhata  tällä välin kun graduani tarkastetaan, niin ei kun vaan vinkkejä tuonne kommenttiboxiin! ;)

Tämä oli nyt tällainen täyttöpostaus ja hieman tajunnanvirtaa. Kiitos jos jaksoit lukea, sinä siellä ruudun toisella puolella! :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni