Kuulumisia ja hiuksia


Viime viikolla värjäilin taas hieman hiuksia, ja jälleen on hieman punaisempi kuontalo. Kaikesta paras juttu tässä on, että karmea juurikasvu on nyt taas vähäksi aikaa selätetty

Tykkään punaisesta väristä itselläni vaikka sen ylläpito on vaikeaa. Tai no..laiskana ihmisenä minä en sitä sen kummemmin yritä edes ylläpitää. Korkeintaan harvennan hiustenpesua vähän harvemmaksi. : D Niin ja olen ottanut tavakseni aina hoitoaineen laiton jälkeen huuhtoa hiukseni kylmällä vedellä. En sitten tiedä auttaako se oikeasti vai ei.


Seuraava kuva on hieman sumea mutta jostain syystä pidän siitä niin paljon, että otan riskin ja laitan sen tänne postaukseen. Johtunee siitä, että ole itsekin hieman sumea..heh heh.. :D


Viikonloppu on ollut oikein mukava. Olen lähinnä lukenut, ja paljon. Perjantaina kävin kirjaston poistomyynnissä, joka järjestetään joka vuosi sellaisen kaupunkitapahtuman ohessa kuin Joen Yö. Siellä minä sitten tein löytöjä. Ostin kuusi kirjaa itselleni ja yhden sarjakuvan ystävälleni, eikä todellakaan tullut kalliiksi, sillä rahaa meni yhteensä 3.50 euroa. :) En tosin lukenut vielä poistokirjaostoksiani. Vaan olen lueskellut teinikirjasarjaa :D Yön taloa siis, joka kertoo vampyyreistä ja heidän sisäoppilaitoksestaan, ja on ylättävän hyvä ja feministinen kirjasarja. Siitä kirjoittelen kuitenkin joskus tuonne toisen blogini puolelle kunhan sinne asti päästään. Kirjapostaukset ovat siellä nimittäin hieman viiveellä postautumassa, joten on monta luettua kirjaa ennen Yön taloja. Jep!


Tänään kävin ystävän kanssa lenkillä, se oli kivaa. Turiseminen hyvän ystävän kanssa on usein hyvin terapeuttista. Ensi viikon suunnitelmat ovat vielä hieman auki, vaikka viikonlopun suunnitelmat ovatkin selvät. Palautin tuossa jokin aika sitten graduni tarkistettavaksi, tai taisin siitä viime postauksessa mainitakin. Viime viikolla kuitenkin tuli tieto siitä, ketkä ovat tarkastajani, joten prosessi on lähtenyt liikkeelle kunnolla. Nyt pitää (edelleenkin) vain odottaa. Ja odottaa. Huomenna ainakin on siivouspäivä. Muille päiville pitää keksiä jotain muuta tekemistä. Onneksi minulla on ainakin kasa kirjoja luettavana, jotka olen siis lainannut kirjastosta. Ja omassa hyllyssänikin on paljon lukemattomia teoksia, jotka nekin poistomyynnin seurauksena ovat lisääntyneet.

Juupa juu. Saattaapi olla, että teen muutamia ihan aiheenkin sisältäviä postauksia ensiviikolla, sillä olen viimein saanut ladattua kameran patterit. Siihen asti siis näkemiin. ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10