Treffit




Meillä on jo pitkään ollut Timon kanssa suunnitelmissa käydä vähän treffeillä. Nyt tänään tämä suunnitelma tuli sitten toteutettua. Tietenkin meitsikin pisti parastaan ja yritti laittautua nätiksi. Jollain tapaa siinä ehkä onnistuinkin vaikka en nyt milloinkaan mitenkään super-nätti ole. Vaan sainpahan kivoja naamakuviakin sitten aikaiseksi ottaa. ;)


Olin niin onnellinen, että viimein päästiin viettämään vähän speriaalia aikaa yhdessä Timon kanssa. Eihän sitä kukaan aina jaksa vain kotona olla olovaatteissa ja piereskellä yhdessä koneilla tai sohvalla (viiiiitsi,vitsi..ei me piereskellä, ainakaan koko aikaa :D)


Pääsin myös ensimmäistä kertaa tänä kesänä pitämään ehdotonta lempparimekkoani. Se oli kivaa. Sehän on siis se H&M Divided-malliston oranssi mekko, ja mie rakastan sitä edelleen yli kaiken <3 Legginssit on Nanson, saatu tuliaisiksi Timon äipältä. Bolero on vanha tuttu muutaman vuoden takaa, ja on siis Vero Modasta silloin joskus ostettu. Kaulakoru taas on Kolin Portilta..hm jotain reilu viisi vuotta sitten ostettu. Tämän tiedän koska sillä reissulla miun sisko odotti siskontyttöäni, joka on nyt yli 5-vuotias. Että sillä tavalla. En muista olenko korua ennen tänne kuvannutkaan. Olen pitänytkin sitä jostain syystä hirmu vähän mutta nyt tänään oli ihan sellainen olo, että teki mieli se laittaa kaulaan.


Hieman ilmeilyä vähän vanhempien siskontyttöjen iloksi, jotka taitavat jostain syystä lukea tätä miun blogia. :D Terkkuja vaan teille sinne ruudun toiselle puolelle ;)


Niin ja tossa sit oli vielä vähän tarkempi kuva miun korusta :D


Kävimme siis Rossossa syömässä, ja muistin ottaa miun raastepöydän antimista kuvan :D Itse pääruoka unohtui kuvata. Se oli ylikypsää nautaa jossain kastikkeessa paprikan ja kirsikkatomaattien kera, ja mukana lohkoperunat. Oli ihan hyvää, en vain jaksanut syödä ihan kokonaan. Ja taidan tykätä naudanlihasta hieman vähemmän kypsennettynä, sellaisena jonka syömiseen tarttee vähän enemmän hampaita :D Talon punaviini oli muuten jälleen kerran hyvää, nam!



Sitten käytiin myöhemmin katsomassa Guardians of the Galaxy leffassa, ja minulla oli karkkipussin jämät, ja sitten pieni limsa siellä eväänä. Voin muuten suositella kyseistä elokuvaa. Se oli aivan mahtava <3 Jännittävä, hauska ja mitä kaikkee :D Loppuun vielä traileri rainasta.


Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni