Kahvittelu sunnuntai



Hei taas, tänä viikonloppuna minulla onkin asiaa ihan olan takaa. Viimeksi kirjoittelin eilen, ja nyt tänään tulee uutta postausta heti perään. I´m on fire baby ;)


Tänään oli suunnitelmissa mennä kaverin kanssa Coffee Houseen kahville ja rupattelemaan. Se on parasta stressinpurkua. Päätin taas panostaa ja laittautua kun sitä ei niin paljon ole tullut kesällä tehtyä, ja laittelin pakkelssit taas naamaan. Tukka oli aika mukavan näköinen eilisten kiharoiden jäliltä, joten sitä vain harjasin hieman ja länttäsin tuon miun hiuskukan päähän.

Pakotin myös vastahakoisen Timon ottamaan asukuvia ulos. Kauhea pirttihirmu minä olen, juu :D


 Päällä oli kirpparikamaa lähinnä, vain alusvaatteet olivat normaalihintaisia vanhoja tuttuja :D Mut joo.. (nii ja kengät on ostettu joskus aikoinaan jostain Heinäveden kenkäkaupasta).. eli kirpparilta viime kesänä bongattu pitkä hame, ja tämän kesän kirpparilöytö t-paita... Come to the dark side...we have cookies :D Hiuskukan olen joskus saanut joululahjaksi, ja sen alkuperä on muistaakseni h&m.


Niin meidän taloyhtiön takapihalla on siis myös koivu. Pidän sitä tässä suvereenisti pystyssä, ja puin ilmeisesti samalla nyrkkiä :D Vakavaa puuhaa tämä kuvien otto. Juu-u!

Kahvilla oli kivaa, ja kamerakin oli mukana. En vain tietenkään muistanut sen olemassaoloa ennen kuin oli liian myöhäistä, ja kaikki oli syöty ja juotu. Siinä sitten kaverin kanssa turistiin pari tuntia vähän kaikenlaista. Sitten kaveri halusi lähteä Anttilaan ostamaan hajuvettä itselleen, ja päätin mennä mukaan nuuskutuomariksi. Ja tulin ostaneeksi itsekin jotain. Yleensä en alusvaatteita kuvaa tänne mutta nyt vilautan vähän lahjetta : D Oli nimittäin tarjouksessa tuollaiset lahkeelliset alushousut, naisten boxerit, whatever, ja pitihän ne ostaa.

Sitten olen näemmä myös mainosten uhri ja tulin ostaneeksi samalla Maybeline Baby lipsin. 



Otin iha sävyttävän, koska halusin sellaisen. Se on nyt vähän niin kuin huulikiillon korvikkeena sitten. Tykkään :)


Nyt istuskelen tässä postailemassa, ja syön samalla kualmuhennosta puolukkahillon kera. Nam, nam! Tänään pitäisi vielä siivoilla ( ei muuten millään jaksaisi) ja sitten sitä sais vissiin ottaa loppuillan rennosti. Tai näin olisi suunnitelmissa. Jebujee. Mutta nyt mie jatkan tätä ateriointiani, ja luen samalla muiden blogi-tuotoksia. Palaamisiin siis taas joskus ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni