Eräänä kauniina päivänäTänään oli hyvien, ja potentiaalisesti huolestuttavien uutisten päivä. Siitä ei kuitenkaan enempää. Sensijaan voin valittaa siitä, että muutaman muun nimeltä mainitsematoman huolenaiheen lisäksi, imuri meni eilen rikki. Siis se varren imuosa. Muuten asiat ovat ihan mukavasti. 

Sain tänään myös inspiraatiota pukeutumiseen. Oli tapaaminen aamulla, ja suunntelmissa käydä kirjastolla opiskelemassa iltapäivällä, joten sain muutakin kuin kotivaatteet päälle. Asuni oli seuraavanlainen.
Päällä oli tänään siis uudet housuni (jotka ostin reikiintyineiden tilalle), jotka ovat siis Seppälästä ostetut jegginssit. Muuten päällä oli Lindexin ruutupaita, kirpparilta ostettu Inwearin neuletunika/mekko ,ja kaulassa Lieksalaista alkuperää oleva kaulakoru, jonka sain joululahjaksi pari vuotta sitten. Mitäs tykkäätte asusta? Ainakin kuvat siitä, ovat minun mielestäni oikein onnistuneita.

Tänään on tullut hieman murehdittua, mutta on tässä päivässä ollut positiivisia asioita. Kuten ihana aurinko, joka paistoi koko päivän aina laskeutumiseensa asti. Sain siitä auringonlaskusta muuten kauniin kuvan samalla, kun suuntasin kohti yliopistoa. 


Kuvasin myös mukataiteellisen kuvan omista kengänjäljistäni, ennen kuin lähdin tarpomaan kohti yliopiston kirjastoa.


Yliopiston kirjastolla kävin lueskelemassa gradumateriaaliani, ja tussasin toiseen käsittelylukuuni sisältyviä diskursseja toisesta tutkimastani tekstistä. 

Tätä blogia muuten voisi kutsua ihan vain arkiblogiksi. Harvoin kirjoitan mitään muuta, kuin ihan tästä tavallisesta arjesta. Asutkin kuuluvat useimmiten arkikategoriaan. Ei se välttämättä huono asia ole, sillä itse tykkään lukea blogeista arkipostauksia. Toivoisin kuitenkin, että saisin tähän blogiin kehitettyä hieman muutakin sisältöä. 

Edelleen toivoisin postaustoiveita, jos vain suinkin keksitte jotain, mistä haluaisitte että kirjoitan?

Tuli sitä käytyä pullakahvillakin yliopiston kahviossa. Pientä arjen luksusta stressaavaan päivään. :D Loppuillan taidan yrittää ottaa rennosti. Loppuviikosta on tulossa toivottavasti hyvä. Aion työskennellä gradun parissa, ja perjantaina lähden kaverini luo viikonlopuksi toisiin maisemiin, tarkemmin sanottuna Imatralle. Ja junamatka taittuu erään toisen ystävän seurassa, joka on menossa samalla junalla Helsinkiin. Tarkoitus on ainakin nollata aivoja, ja unohtaa huolet ja velvollisuudet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10