Päivän asu, ja rakkaustakki


Tänään tuli taas hyvä hetki asukuvailuun, ja saatiinpa se minun uusi talvitakkinikin ikuistettua. Tänään olen illasta lähdössä junailemaan kohti Imatraa, ystävän tykö kylään. Lähinnä junamatkaa ajattellen olen valinnut rennon ja mukavan asun päälleni.




Housut ovat ne Seppälän Jegginssit, pitkähihainen paita on H&M:ltä, tunika/mekko on kirpparilta. Kaulassa taas on pöllökoru, jonka sain joululahjaksi eräältä ystävältäni. 

Tosiaan asukuvan lisäksi saimme viimein kuvia uudesta takistani. Täytyy sanoa, että se on kaikkea mitä olen talvitakilta halunnut jo vuosia, mutta en ole löytänyt. Takkihan on siis Kapphalista Great Girls-osastolta.




Parasta takissani on mielestäni sen väri. Tummansininen on yksi lempiväreistäni. :) Lisäksi pidä takin mallista, ja hupusta. Olen myös tarjennut takissa todella hyvin näissä tammikuun purevissa pakkasissa. Oikein mahtavaa takissa on myös se, että siinä on taskuja riittämiin. Hyvä, ja tarpeellinen ostos siis vaikka hieman rikkoikin vaateshoppailulakkoani. Joka muuten on nyt takin, ja uusien housujen jälkeen jälleen voimassa, aina tuonne heinäkuuhun asti.

Loppuun halusin vielä laittaa kivan naamakuvan itsestäni, joka tuli otettua nyt samassa rytäkässä. 


Tämä oli nyt sitten tammikuun viimeinen postaus. Yritän helmikuussa tehdä pari vähän suunnitelmallisempaa postaustakin, ja kirjoitella jostain muustakin kuin asuista. Siihen asti toivotan teille oikein hyvää viikonloppua!

Kommentit

  1. Ihanan lämpimän näköinen tuo takki! Ja tosi kivan värinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi lämmin. :) ja huppu suojaa tuulelta mikä on iso plussa kun asuu Joensuussa :D

      Poista
  2. Oi miten ihana kommentti :) Piristi päivää, kiitos <3 Joo..pitää käydä katsomassa tuota sinun blogia kunhan ehdin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni