Luentopäivän asua ja tapahtumia


On niin pimeää koko ajan, että kuvista tulee herkästti sumeita. Haluan kuitenkin postailla, ja jakaa joitain kuva. Kuten nyt esimerkiksi tämäb päivän asun. Luennoille menossa, ja niin edespäin. Tympeä ilme jäi kuvaan vahingossa. Timo ehti ottaa kaksi kuvaa ennen kuin kamerasta loppui akku..ensimmäisessä oli silmät kiinni, ja tässä toisessa näytän muuten vaan mölliltä, ja valotus on vähän huono.

Kyllä siitä sen asun kuitenkin erottaa ;)


Päivän asu: 

Mekko: Kirppari
Sukkahousut ja neule: Lindex
Pöllökoru: joulumarkkinoilta, lahja Timolta.

Tänään oli tosiaan pitkästä aikaa ne luennot. Sitä ennen  piti hoidella muutama muu asia yliopistolla. Pöllökoru muuten meni rikki. Huomasin sen yliopistolla. Lukkosassa joku osanen vääntyi tai lähti paikoiltaan. Joissain koruissa vain on huonot kiinnitykset näemmä. Toivottavasti tuon saisi joskus korjattua. Harmittaa kyllä hieman.

Muutama muukin juttu meni pieleen. Meillä oli kuuden tunnin luennot, joiden välissä en ehtinyt edes syömään. Kaikki luentosalin lähellä olevat kahviot olivat sattumoisin kiinni. Tentikirjat olivat kaikki tietenkin lainassa ja niin edespäin. Onneksi vastoinkäymiset eivät pilanneet päivää, ja luennotkin osoittautuivat ihan mukaviksi. Vaikka aiheena Eurooppaoikeus ei ole niitä hauskimpia. On siinä mielenkiintoiset puolensakin. Kun nyt tällä kertaa saisin potkittua itseni lukemaan enemmän, ja pääsemään tentistä jopa läpi. Kuten luenntoisijakin sano, tentti ei mene läpi, jos siihen ei lue.

Kotiin tulin vähän ennen kuutta. Katselin Emmerdalet. Sitten katsoin yleltä tulleen Agatha Christiestä kertovan dokumentin. Sen jälkeen keittelin mansikkakahvit, ja nautin ne kera kana ceasar salaatin samalla kuin katsoi How I Met your Motheria. Ihan mukava ja rentouttava ilta on siis ollut pitkän luentopäivän päätteeksi.



Nyt taidan suunnitella petiin kaatumista. Jos ensin vähän lukisi jotain kirjaa, ja painuisi sitten unten maille. Huomenna alkavat luennot yhdeksältä, joten yritän heräillä seiskan pintaan. 

Näin se on arki alkanut, eikä siihen kuollut... :P

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni