Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni


Ajattelin nyt yhden kerran olla kaunistelematta asioita blogissani, ja paljastaa karmean totuuden itsestäni ja elämästäni. Ensimmäisenä karmea totuus luonnollisesta ja meikittömästä pärstästäni.


Tuolta se siis näyttää silloin, kun naama on kampaamatta ja hiukset laittamatta. :D Höpsöltä ja homssuiselta. Ei niin kovin kaunis olo ole tätä kuvaa katsoessani. Toisaalta en koe suurta halua hypätä pensaaseenkaan piiloon, ja hautuatua sinne. Eli en mie nyt susirumakaan ole, vaikka en ehkä niin kauniskaan. Truth is in the picture.

Sitten olisi sotkuisen totuuden vuoro työpöydästäni... 


Paperia ja kyniä levällään, vanha kahvikuppi sekä vanha viholliseni Eurooppaoikeuden tenttikirja. Jonka päällä on muuten päiväkirjani, jota olen tällä viikolla ahkerasti kirjoitellut. Pitäisi siivota täällä kotona mutta en taida tänään jaksaa. Aikomukseni on nimittäin tehdä jotain aivan muuta.

Kuten vaikkapa lukea alla olevaa kirjaa...


Aloitin siis uuden kirjan tänään, vaikka minulla olisi myös iso pino kirjaston kirjoja kesken. Sekin on sotkuinen totuus elämästäni. Mihinkään en pysty keskittymään kerralla, vaan aina on monta rautaa tulessa. Kuten myös monta kirjaa kesken. Niin ja se outo himo lukemiseen tulee aina silloin kuin pitäisi tehdä jotain muuta.  Kuvassa näkyy myös ei niin salainen paheeni. Olen koukussa Coca Cola Zeroon. Tiedän, se ei ole terveellistä. Jälleen yksi asia, mikä vähän ontuu meikäläisen elämäntaparemontissa.



Otin kuvan gradumateriaaleistanikin, pyhänä tarkoituksenani kertoa täällä, että olen ollut ahkera graduntekijä. Tällä hetkellä en ole aloittanutkaan. Saa nähdä pääseekö kuvassa oleva highlighter ollenkaan hommiin tänään, vai olenko vain pelkkää puhetta ilman lunastusta. Toivon, että oikeasti saisin jotain tosiaan aikaan. Sotkuinen totuus taas on se, että useimmiten uhoan tekeväni, ja sitten en teekkään sitä, mitä olen uhonnut. 

Onneksi elämässä voi aina parantaa suoritustaan. Voin tulla ahkerammaksi, siistimmäksi ja alkaa elää vielä terveellisemmin. Sotkuinen totuus elämästäni voi vielä muuttua. Sitä kohti tässä mennään tänäänkin pienin askelin. Ennen sitä taidan kuitenkin pelata hieman Sims 3:sta ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8