Kirpparireissun satoaPitkästä aikaa tuli käytyä kirpparilla, ja pitkästä pitkästä aikaa teen teille tämmöisen koontipostauksen reissun löydöistä. Eli kuvasin löydöt roikkumassa hengarilla. Joskus niistä tulee sitten asukuvien osasia ;) Pidemmittä puheitta olkaa hyvä; kirppislöytöni tänään. 

Ensimmäinen on musta trikoopaita parilla kivalla yksityiskohdalla. Eli tässä on tuollaiset puff-olkapäät sekä pitsiä kaula-aukon kohdalla. :) 


 Otin hieman lähikuvaakin tuosta pitsistä. Se on oikein kiva. Paidan merkki on Georges, enkä ole ennen sellaiseen törmännyt, joten en tiedä mistä paita lienee alunperin kotoisin.
Seuraavana harmaa neule. Tuonmallista neuletakkia olen etsinyt jo pidemmän aikaan, ja nyt löysin sellaisen :) Vielä kun saisi samanlaisen sinisenä niin olisin onnellinen. Tämän merkki oli B.E Yong tai jotain sinnepäin..ellen väärin muista niin sen merkin vaatteita taidetaan myydä Sokoksella ainakin.


Löysin myös jotain todella suloista :) Punainen pilkullinen toppi. Se on aivan mahtava <3 Niin söpö ja kerrankin sellainen löytyi hieman isommassa koossa, että minäkin voin nauttia söpöilystä ;)


Tietenkin löysin jälleen kerran myös tunikan/mekon (on nimittäin taas minulle senverran pitkä että menee kyllä mekostakin), ja vielä lempivärissäni. Sinien yhdistettynä raitaan, onko mitään parempaa?!;)


Löysin myös mielenkiintoisen pitkä vaaleanharmaan neuleen. Sitä voi ilmeisesti käyttää molemmin päin. Alareunassa on siis toinen setti hihoja :D Roikkuvat sitten kivasti menossa mukana takapuolella. Tämä vaate oli kyllä niin omituinen, että ihan senkin takia se oli ostetta minun kaappiini.Siinä ne sitten olivat. Mitäs tykkäätte? Harrastatteko itse kirppistelyä? Ootteko tehneet hyviä löytöjä viime aikoina?

Kommentit

  1. http://asustefriikin.blogspot.fi/2015/07/haaste-bloggaajille.html
    heitän sinua haasteella

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8