Viikonlopun tapahtumia asun kera

Eilen oli tarkoitus lähteä ystävän kanssa hieman nuuskimaan ilosaarirokin tunnelmia tuonne ulkopuolelle, ja siitä siirtyä jonnekin terassille iltaa viettämään. Suunnitelmat pitivät kutakuinkin paikkansa mutta ei kaikki silti mennyt aivan suunnitelmien mukaan.

Minun piti tehdä itselleni kiharat kihartimella. No, en paljoa ehtinyt kihartamaan kun kaksi sormeani otti kuumasta kihartimesta osumaa, ja tietenkin senverran että lievä palovammahan siitä tuli. Eipä sitten kiharrettu hiuksia, vaan mentiin sormien kanssa hanan alle. Totta kai kipukin oli aikamainen, sormissa kun niitä hermoja taitaa olla aika paljon ja pinnassa. Onneksi koko ilta ei mennyt kuitenkaan pilalle, ja sain vaatteet päälle ja pääsin lähtemään. Oikeastiin ulkona tuulen viima helpotti kipua hieman. Niin teki myös kylmän juoman pitäminen kädessä :D


Asuksi olin jo aiemmin päivällä valikoinut seuraavat vaatekappaleet; Lindexin shortsit, Timon siskolta saatu Lindexin lyhythihainen paidan, ja Seppälästä viime viikolla löytämäni alennuksessa ollut pinkki jakku. Asun kruunasi vielä tuo pinkki hiusrusetti :) Lisäksi minulla oli vielä siskojeni vanha Gun`n Rosesin koru <3

Sellaisen terassin löytäminen, minne mahtui, osoittautui myös pidemmän kävelylenkin kulkliemiseksi mutta lopulta tungimme itsemme Glorian terasille, jossa saimme juotua yhdet juomat ennen kuin piti siirtyä sisälle. Koko päivän paistanut aurinko oli nimittäin päättänyt painua pilvimassan taakse sillä siunaamaan hetkellä kun lähdimme liikenteeseen, joten tuulen tuivertaessa ei pitkään tarennut terassilla olla. Mukavaa oli nautiskella kuitenkin vielä pari juomaa sisälläkin. Tuli illan aikana juotua kaksi karpalolonkeroa, ja yksi drinkki. :) Se oli aivan sopiva määrä. Olo on tänään mitä mainioin. Kyllä kohtuus on aina valttia alkomahoolin kanssa.

Sormiahan toki pakotti hieman koko illan mutta terassilla tuuli piti kivun aika hyvin poissa, ja myös sormien pitäminen kylmän juoman ympärillä auttoi  :) Ilta oli mukava ja kaveri tuli vielä meille yöksi ja tuli juotua vielä iltateet, ja höpötettyä pari tuntia täällä meilläkin. Tämä päivä alkoikin sitten mukavasti muna-pekoni aamiaisella leivän ja luumutomaattien kera.

Sormetkin on hieman paremmat :D Millainen viikonloppu teillä on ollut?

Kommentit

  1. Tosi kiva asu! Tuo pinkki jakku on ihana ja kokonaisuus on sopivan kesäinen, mutta kuitenkin aika rock. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh.. kiitos :) Tuon on kyllä kiva jakku, ihme että viimein löysin sellaisen itselleni sopivan :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni