Kosmetiikkaa Yves Rocherilta


Teinpä tuossa jokin aika sitten pienen tilauksen Yves Rocherille. Tilasin vain kolme tuotetta (silti ne tulivat aika isossa laatikossa kokoonsa nähden :/) Hölmönä en älynnyt valita tilaajalahjaa vaan napsautin sen pois. No tyhmästä päästä kärsii koko ruumis kun jäi kiva suihkugeeli saamatta. Onneksi tilasin itselleni kuitenkin pienen putelin todella ihanan tuoksuista suihkusaippuaa. :)

Muuten tilaus koostui parista hieman tarpeellisimmista tuotteista. Kuorintavoide kohta loppuvan tilalle sekä huulipuna pienehköön punakokoelmaani, joista yksi vanha punani on aika vähissä. Pidän jo näiden tuotteiden pakkauksesta, sisältö onkin toinen juttu, vai onko?Vaikka entinen kuorintamömmö ei ole vielä aivan lopussa oli minun pakko jo kerran kokeilla tätä uutta kuorinta-ainetta. Se oli tuoksultaan todella hyvän tuoksuinen, ja koostumuskin tuntui hyvältä kasvoilla Hieman kasvojani tosin kiristi kokeilun jälkeen mutta tunne meni naamaa rasvatessa ohi. Aineen tehosta en oikein osaa sanoa mitään, koska olen sitruä tosiaan vain kerran kokeillut. Kyllä se kuitenkin asiansa tuntui ajavan. Fruchtiges Peelin Aprikose on siis tämän mömmön nimi.


Sitten se pieni suihkusaippua. Se on aivan hurmaavan tuoksuinen, ja ihanan vaniljainen. Tuoksu viipyi kylpyhuoneessa vielä seuraavana päivänäkin olematta kuitenkaan liian voimakas. Ainakaa tuo hajuherkempi puoliskonikaan ei sen tuoksusta valittanut. Ainut huono puoli on, että purkki on pieni. Taidan käyttää sitä harvakseltaan ja säästellen; erikoishemmottelua vaativiin hetkiin.


Kolmas ystäväni huulipuna oli hieman riskaabeli ostos, koska en osannut arvioida sen sävyä nettikaupan perusteella ehkä kovinkaan hyvin. Onneksi sävy kuitenkin sopii minulle siitä huolimatta, eli jotain tein ainakin valinnassa oikein. Sävyhän on numero 14 Framboise. No en tiedä mikä tuo Framboise on mutta numero 14 tämä kuitenkin on. 


Siinä vielä jonkinlainen kuva itse punasta. Aluksi ajattelin että tulinkohan ottaneeksi väärän sävyn kun kokeilin tätä huuliin.


Sittemmin tulin siihen tulokseen, että sävy toimii huulillani loppujen lopuksi aika hyvin. Tätä minulla oli eilisissä asukuvissakin huulillani :) Tässä alla on kuitenkin lähempi kuva huulistani tämän punan kanssa. 


Näihin kuviin ja tunnelmiin jätän teidät tällä kertaa. :) Oikein hauskaa lähestyvää viikonloppua kaikille, Kohtahan on peräti elokuu. Vaan älkää peljätkö; vielä on kesää jäljellä ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8