Päivän asu

Tämän päivän asusta näkee taas kuinka yhdestä ja samasta hameesta voi saada täysin erilaisia asuja riippuen siitä, mitä siihen yhdistelee. Tämä punainen kirpparilta pari vuotta sitten löydetty hame on maksanut itsensä takaisin varmaan noin tuhatkertaisesti, niin monessa asussa se on ehtinyt olla mukana, eikä siihen voi kyllästyä. 

Olen nykyään hirmu arka pitämään punaista, etenkin kirkkaanpunaista sävyä, vaatteissani. Tässä hamessa en kuitenkaan koe mitään ongelmaa vaan sen kanssa tulen toimeen erittäin hyvin. Tänään yhdistin sen mustiin legginsseihin ja valkoiseen printtipaitaan. Minusta tässä asussa on leikkisyyttä, ja hieman nörtteyttäkin ;) Persoonallisuutta siitä ei ainakaan puutu.



Kaikki asun osaset ovat H&M:n peruja. Paidan ja legginssit olen ostanut normaalihintaisina, ja hameen tosiaan kirpparilta second-handina.



Tässä asussa kävin tänään apteekissa, ja katsomassa vieläkö loppualesta tarttuisi jotain mukaan. Niinhän siinä kävi, että yksi juttu tuli kotiutettua, ja nyt sen myötä on aika alkaa loppukesäksi shoppailulakkoon. En tällä hetkellä tarvitse mitään (paitsi urheiluhousut mutta päätin jättää niiden ostamisen syksyksi kun lenkkeily onnistuu ihan perus legginsseisäkin aika hyvin.), joten turha on ostella vaatteita vain siksi, että kun se on niin kiva ja HALUAN Sen :D Etenkin kun sain aivan ilmaiseksi kasan Timon siskon vanhoja vaatteita. Kiitokset vain sinne suuntaan!  <3 Kaikki osoittautuivat juuri sopiviksi ja todella kivoiksi :)

Kirpparikierroksella veri kyllä vetäisi mutta yritän jättää senkin mielihalun toteuttamisen sitten syksymmälle. 

Mitäs pidätte asusta? Oletteko löytäneet mitään kivaa alennusmyynneistä?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni