KysymyksiäSain Asustefriikiltä taas liudan kysymyksiä, joihin vastailla. Eli tämmöisen blogihaasteen :)


  1. Ketkä ovat ihanteitasi  ? Miksi ?

Tällä hetkelle ei tule mieleen ketään tiettyä ihmistä tai julkkista (no onhan toki julkkiksetkin ihmisiä :D) mutta noin yleensä ihailen sellaisia ihmisiä, jotka osaavat olla positiivisia ja nähdä elämässä ne hyvätkin puolet ihan aina. Itse kun olen tämmöinen pessimisti yleensä, niin toivoisin välillä että olisin sellainen positiivinen ja iloinen tyyppi :) Onneksi tätäkin taitoa voi opetella ja nykyää olen enemmissä määrin löytänyt sitä positiivisuuttakin itsessäni!


2. Mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi ja mitkä asiat saavat sinut surulliseksi ?

Minut tekee onnelliseksi kaikenlainen puuhailu kotona, musiikki, bloggailu,lukemien, ystävät, oma kulta ja sukulaiset hyvinä päivinä :D Etenkin kaikki sisarusten lapset on rakkaita, ja tottakai vielä kummilapset erityisesti <3 Surulliseksi minut tekee kaikenlainen epätasa-arvo, ahdasmielisyys ja läheisten kuolemat.


3.Milloin olet kaikkein tyytyväisin ? Uskotko voivasi saavuttaa ilon ja onnellisuuden ? Millä tavoin

Vaikea kysymys. Olen varmaan kaikkein tyytyväisin silloin kun saan lukea jotain kirjaa, tai uppoutua 
johonkin muuhun mielenkiintoiseen tekemiseen :) Olenhan mie tyytväinen toki myös kullan 
kainalossa, ja silloin kun ollaan yhdessä lenkillä :D Lenkkeily tekee hyvää niin omalle keholle kuin parisuhteellekin <3 Uskon että voin saavuttaa ilon ja onnellisuuden. Kukaan ei tietenkään voi olla iloinen ja onnellinen koko aikaa mutta se että niitä onnen ja ilon hetkiä olisi mahdollisimman usien olisi aika kurkoa. Niinhän niitä onkin :)


4. Miten suhtaudut elämään ? 

Liian usein melko pessimistisesti ja stressaten kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta. :( Sitten aikaajoin tulee positiivinen olo, ja muistaa sen että asioilla on tapana järjestyä <3 Sais tulla vain useemmin. Ennen kaikkea pyrin kuitenkin elämään niin, että jokainen päivä on uusi mahdollisuus, ja ne kannattaa elää mahdollisimman täysillä vaikka se välillä ei onnistuisikaan. 


5.Mikä merkitys rahalla on sinulle? Jos sinulla olisi paljon rahaa mitä tekisit niillä ?

Raha on sellainen asia,että ilman sitä ei valitettavasti pärjää. Se ei kuitenkaan ole mikään elämän tärkein asia. Toki sitä aina miettii, miten helppoa olisi jos rahaa olis hieman enemmän, etenkin koska myönnän olevani hieman materialisti :( Paljon kyllä tykkään kierrättää ja tehdä löytöjä kirpparilla <3 Monet muut asiat ovat kuitenkin itselleni paljon tärkeempiä kuin raha, kuten ystävät, läheiset, terveys ja henkinen kasvu. Jos minulla olisi paljon rahaa ostaisinniin varmaan kivoja mekkoja pluskoossa jostain nettikaupasta, ja matkustelisin ja kävisin lempibändieni keikoilla <3 Laittaisin rahaa myös hyväntekeväisyyteen ja ryhtyisin ainakin kuukausilahjoittajaksi jonkun hyvän kohteen puolesta. <3


6.Oletko mieluummin saman ikäisten toverien vai vanhempien kanssa ? Oletko mieluummin samaa vai toista sukupuolta olevien kanssa ystäviä.

Kun alkaa lähestyä siitä karmivaa kolmosella alkavaa lukua niin alkaa nää kavereiden iät ja sukupuolet olla aika merkityksettömiä juttuja. Eli olen mielelläni kaiken ikäisten toverien kanssa, ja sillä sukupuolellakaan ei ole väliä. Voin olla ystävä miestenkin kanssa ja tahtoisin ajatella, että esim. Timon miespuoliset ystävät on miunkin ystäviä :D Tiiä sitten mitä he ite ovat mieltä :P  Samoin ystävien poikaystävät, ainakin ne joiden kanssa oon ollu tekemisissä. 


7. Mitä ystävyys merkitsee sinulle ? 

Se on todella tärkeää. Ystävyys merkistää hauskoja hetkiä, vastavuoroista välittämistä ja kuuntelua sekä elämän jakamistä tietyllä tapaa. Tukea, turvaa ja ystävyysmerkkistä rakkautta :D 


8.Mikä on elämäsi tarina- onko se selviytymismatka, kärsimys matka, suuri seikkailu, satu vai jotain muuta ?

Hm, mie luulen että se on vähän noita kaikkia. :D No Satu ei ehkö mutta suuri seikkailua ainakin, ja tietenkin välillä se selviytymismatkain sekä kärsmysmatka myös kun eihän sitä ilman kärsimystä kukaan elämäänsä 100%:sesti elä. Ennen kaikkea elämä on ehkä sellainen polku mihin mahtuu tuota kaikkea ja vielä enemmän <3


9.Mikä elämässä on mielestäsi arvokasta ?

Ystävyys, rakkaus, perhe ja läheiset tietenkin :) Arvokasta on myös suvaitsevaisuus sekä empatia-kyky, luonto sekä kulttuuri monessa muodossa <3 


10.Mitä ajattelet koulusta ? Mikä koulussa oli mukavinta ? Missä onnistuit parhaiten ? Oliko opiskelusta hyötyä ?

Tässä on nyt näitä kouluja käyty niin en tiiä mihin kouluun viitaten tässä vastais :D No oikeastaan kaikissa kouluissani on ollut se sama, että olen nauttinut siitä uusien asioiden oppimisesta ja ylipäätänsä opiskelusta <3 Paits en matikan ja sen sukulais-aineiden opiskelusta oo koskaan nauttinu. Opiskelusta on aina hyötyä! Olin aina hyvä reaaliaineissa. Lähinnä tosin niissä mitkä itseäni kiinnostivat eniten kuten historia, uskonto ja lukiossa myös psykologia. 


 11.Mihin ammattiin haluaisit nyt ? Mitä haluaisit tehdä kun tulet aikuiseksi ? 

No miullahan periaatteessa on ammatti, en vain ole löytänyt vielä niitä töitä. Oon kai ihan tyytyväinen ammattivalintaani eli historian ja yhteiskuntaopin aineenopettajaan mutta haluaisin siihen rinnalle muutakin. Esimerkiksi ne opinto-ohjaajan opinnot kiinnostaisivat mihin en nyt valitettavasti tänä vuonna pääsyt :( Yksi vaihtoehto olisi myös opiskella jotain mikä antaisi pätevyyden vaikka kirjastoalalle. Lisäksi haluaisin tehdä ehkä avoimessa yliopistossa psykologian aineopinnot niin saisin siitä vielä uuden opetettavan aineen. Niin ja aikuinenhan miun kait pitäs jo olla :D Haluaisin kyllä aikuisena ihan tähän ammattiasiaan liittyen kirjoittaa kirjan ja julkaista sen. Eli tulla kirjailijaksi <3


12.Oletko tyytyväinen itseesi ? Missä asioissa olet hyvä ?

Olen, ja en ole :D Minulla on tätä ylipainoa, josta haluaisin eroon. Ja myös se pessimistinen ja stressaava asenne vähän liian elämään, ja siitäkin haluaisin oppia enemmän pois. Muitakin henkisen puolen ongelmia välillä on, ja etenkin aivan liian huono itsetunto. Olen kuitenkin myös hyvä monessakin asiassa. Olen hyvä ystävä ja hyvä kuuntelija, olen kohtuullisen hyvä kirjoittamaan ja teen aika hyvää ruokaakkin :) Noin muutaman mainitakseni.


Jos joku haluaa omassa blogissaan vastailla näihin kysymyksiin, niin siitä vain. :) Varsinaisesti en ala haastamaan ketään. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10