Päivän asu ja shoppailut


Pari päivää oli täälläkin päin Suomea aurinkoista mutta tänään on taas pilvisen harmaata. Viikonlopuksi lupaillaan parempia ilmoja, mikä on ihan mukavaa kun on rippijuhlatkin tiedossa, minne olisi mentävä. Tarkenee olla luultavasti siis kesäisessa asussa.

Tänään piti kuitenkin varustautua kaupungilla käymiseen pitkähihaisella paidalla ja sukkahousuilla. Asu koostui vanhoista hyvistä vaatteista ja silti se oli aivan uusi. En ole moista yhdistelmää ennen kokeillut. Mielestäni tämä toimi aika hyvin. :)


Kaikki osat asussa, lukuunottamatta alusvaatteita ja sukkahousuja, olivat kirpparilöytöjä. No paitsi tuo koru, jonka meinasin unohtaa. Sen olen saanut joululahjaksi Timon äidiltä joskus. Sukkahousut taas ovat Anttilasta. Hiertivät kuitenkin lopuksi senverran reisistä, että jäävät tästä lähtien  odottelemaan parempia aikoja kaapin perälle.

Kirpparilöydöistä taas senverran, että päällö olleesta pitkähihaisesta paidasta en tiedä sen alkuperäistä merkkiä. Sen alla oleva mekko/pitkä toppi on alunperin H&M:ltä. Mekon alle laitoin vielä (mikä ei varmaan edes näy) paksumman trikoohameen tuulen varalta. Se on alunperin ilmeisesti Anttilasta.


Kävin tässä asussa kirjastossa, ja kaupungilla. Kävin viimein käyttämässä Kultajousen lahjakortistani suurimman osan. Olinhan saanut sen jo syyskuussa :D Siitä ostoksesta otan kuvan sitten parempana valoisuus-päivänä. 

Alennusmyynnit ovat tällä hetkellä täydessä käynnissä, ja tulin ostaneeksi Lindexiltä uudet shortsit, vaikka rahat ovat tällä hetkellä hieman vähissä. Sain ne kuitenkin alle kymmenellä eurolla, koska Lindexiltä sai aletuotteesta kanta-asiakaskortilla vielä 20% hinnasta pois. Shortseja minulla ei ole ennestään kuin yhdet, ja nekin ovat melko tiukat, joten tarvitsin koville helteille (kai niitä jossain välissä tulee) vähän mukavammat yksilöt.

Alla muutama kuva minusta shortsit jalassani.




Ne ovat aivan ihanat :) Olen oikein tyytyväinen niihin. Kerrankin jonkun vaateliikkeen pluspuolelta löytyi shortsit, jotka ei näytä siltä, että niitä voisi lahkeidensa puolesta pitää laskuvarjona : D

Mitäs tykkätte asusta? Entä uusista shortseista? Oletteko itse tehneet hyviä ale-löytöjä?


Ps. aika suuri kynnys oli laittaa nuo kaksi viimeistä kuvaa tänne blogiin mutta uskalsinpa :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni