24 blogipäivää 1: Joulukuun bujosivut

Heipä hei! Nyt on joulukuun ensimmäinen päivä, ja ehdin kirjoittamaan teille ensimmäisen joulukuun blogipostauksen juuri ajoissa (no nippa nappa ensimmäisen päivän puolella). Bujoiluasiaa olisi jälleen luvassa. Samalla aloitan eräänlaisen joulukalenterin tapaisen. Eli tässä kuussa, sopivasti joulua odotellessa, vietämme myös 24 blogipäivää Narseskan elämän parissa. Joka päivä jouluaattoon asti tulee jonkinlaista postausta. Osa postauksista tulee olemaan jouluteemaisia mutta tuleepa sinne väliin hieman muutakin asiaa. 

Bujossa onkin suunnittelusivu koko helahoidolle. Sinne on tuon kuvan oton jälkeen ilmestynyt jo monenmoista ideaa ;)


Nyt kuitenkin siirrytään tämän ensimnmäisen päivän aiheen pariin. Eli joulukuun bujopohjiin, joissa on joitain pieniä juttuja jo kirjoitettukin. Ensimmäisenä kuukausinäkymä, joka on jälleen ruudukko, joka vie aukeaman verran tilaa. Kokeilin ensimmäistä kertaa taktiikkaa, jossa käytin vesiliukoisia puuvärejä. Hieman levisivät ehkä. Mutta näyttää ihan kivalta. Lisäksi koristelin aukeamaa joulutarroilla sekä hopeatussilla.


Tein taas myös mieliala-sivun eli mood-trackerin, jonka puitteissa tällä kertaa värittelen piparkakun muotoisia kuvioita. Marraskuun värittelyt jäivät vähän puolitiehen mutta joulukuussa yritän petrata tämän kanssa :D


Joulukuun lukemisia seuraan melko samanlaisella sivulla kuin marraskuunkin. Kirjat ja hylly näyttävät ehkä hitusen siistimmiltä :D Saa nähdä montako kirjaa saan luettua. Marraskuussa luin hurjat kaksi. Tavoitteet ovat ainakin korkealla. 



Koska joulu armas on tulossa, laadin bujooni oman henkilökohtaisen toivelistani. Ja myös sivun lahjahannkintojen suunnittelulle. Näihin sivuihin olen erityisen tyytyväinen. :) itsehän toivon lahjaksi  Maiju Voutilaisen runokirjan Itke minulle taivas. Micron Fineliner brushpen-pakkauksen, jossa on siis värillisiä kyniä sekä jotkut nikkelivapaat korvikset. En tosin odota saavani listalta muuta kuin nuo villasukat ja suklaata. Kunhan vain huvikseni keksin, mitä voisin haluta. Onnelliseksi tulen kyllä oikeastaan eniten joko niistä villasukista tai suklaasta.

Lahjasuunnitelmiin muille piirsin tuollaisia erilaisia jouluisia kehyksiä. Nyt niiden sisälle olisi alettava suunnittelemaan. Tosin muutama lahja on jo hommattu.


Tein myös aukeaman, johon aion jossain vaiheessa kirjoittaa erään lempijoululauluni sanat. :)


Seuraavalle aukeamalle listasin asioita, joita haluan tehdä joulua odotellessa. Siitä niitä pääsee sitten raksimaan pois pikkuhiljaa. Joulutorttu ainekset tuolla odottavatkin sopivaa hetkeä leipomiseen ja nauttimiseen. En suinkaan ole mikään jouluhullu :D


Joulukuun positiivisille ajatuksille minulla on kaksi tällaista melko samannäköistä aukeamaa ripoteltuna väleihin, joista nyt otin vain yhden esimerkkikuvan. Olen ollut nyt syksyllä hieman alakuloinen ja ahdistunut välillä niin siksi yritän nyt kirjata ylös positiivisia asioita jokaiselta päivältä.


Seuraavalle aukeamalle aion listata parhaita joululeffoja ja joululauluja. Molempiin kymmenen parasta. :D En ole vielä aloittanut. Otsikot kuitenkin ovat valmiina.


Sitten päästäänkin viikkonäkymien pohjiin, joita olen tehnyt jouluaattoon asti. Viimeinen viikko on vielä tekemättä. Jokaisesta tein omannäköisensä, koska let´s face it..kyllästyn todella nopeasti ja kaipaan vaihtelua. :D

Ensimmäiselle koknaiselle viikolle yritin piirrellä tuollaisia jouluvalomaisia lamppuja. Eh. En ole aivan tyytyväinen mutta silti tämä on  suosikkini jo tekemistäni viikkonäkymistä.


Ensiviikolla on itsenäisyyspäivä, joten sen kunniaksi tein Suomi 100 -sivun jota aion koristella myöhemmin. Tarkoitus on kirjoittaa siihen myös lempiasioitani Suomesta. Jostain syystä tämä ja  pari seuraavaa kuvaa päättivät kääntyä nurinpäin kun lisäsin ne bloggeriin.


Seuraavassa vinopäin olevassa kuvassa on jälleen uusi viikkonäkymä. Tässä kehystin päivät tuollaisilla kuusitarroilla.


Joulun runoilulle on oma aukeamansa myös, jos  vaikka innostun runoja rustaamaan. :D


Joulun alusviikolle tein tuollaiset kuuset ja pallot jokaiselle päivälle. Tämä oli hauska idea mutta toteutus..no sanotaan nyt että ei ollut sitä mitä hain. Mutta ihan jouluinenhan tuo on.


Viimeisenä esittelyyn tulee aukeama, johon jouluaattona kokoan, mitä kaikkea tuli tehtyä, syötyä, sekä saatua lahjaksi. Ja mikä oli parasta joulussa.


Sellaiselta näyttää minun joulukuuni bujossa. Oletteko te jouluihimisiä? Entä bujoilijoita? Oletteko tehneet jouluisia bujosivuja?

Tällä postauksella alkoi 24 päivää blogipostauksia -tempaus. Huomenna tulee uutta postausta, toivottavasti hieman aikaisemmin jo :)

Kommentit

  1. Tulipa paljon asiaa, sain lisää ideoita omaankin bujoon, joulukuussa jokaiselle päivälle pitäis itsekin yritellä kirjoittaa jouluisia postauksia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aina mukavaa kun tulee uusia ideoita :) Oottelen innolla mitä jouluisia postauksia teet omaan blogiisi. Luinkin jo sen ensimmäisen.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni