24 blogipäivää 9: JoulumarkkinoillaTänään ja huomenna on Joensuussa joulumarkkinat. Kävimme siellä Timon kanssa pyörimässä tänään. Hän tosin lähti taas perinteisesti ennen minua jo pois. Markkinoiden kunniaksi laitoin päälleni punaisen pitsimekon, jonka ostin viime joulun alla Lindexiltä. Se on ihana mekko , jota pitäisi käyttää useammin.

Joulumarkkinoilla oli vilskettä, ja ne pidettiin Joensuun Areenalla. Kuvia en oikein  saanut otettua hirveästi mutta pari otosta sentään löytyy.


Markkinoilla oli tänä vuonna ihan mukavan jouluinen tunnelma. Joululaulut soivat, ja monessa myyntipöydässä oli myynnissä jouluisia juttuja. Esimerkiksi tonttukoristeita, ja kransseja sekä joululevoinnaisia. Itse en juuri mitään jouluista ostanut. Enimmäkseen ostin hieman joululahjoja, ja itsellenikin jotain pientä.


Itselleni ostin kirjan, ja perinteisesti metrilakuja. Markkinoilla oli eräs myyntipöytä, jossa kaikki kirjat olivat 5 euroa kappale, joten ostin yhden joululahjan ja itselleni tuon Rainbow Rowellin Eleanor & Parkin. Eräässä pöydässä sain maistaa kolmea erilaista hunajaa, ja nyt hieman jäi mietittyttämään olisiko sellainen rommihunaja tai inkiväärihunaja pitänyt ostaa. Markkinat ovat käynnissä vielä huomannakin jos jaksan mennä katsomaan vieläkö hunajan myyjä on siellä.


Ilta onkin mennyt rattoisasti leffaa katsellen ja metrilakuja mutustaen. Katsoimme pitkästä aikaa Timon kanssa Joulutarina- leffan. Nyt ajattelin jos katsoisin vielä Love Actuallyn tai Holidayn :D

Tuntuu, että joulu on tulossa hirmuisen nopeasti. Ja minulla on vielä joulukorttien askartelukin kesken. Tiistaihin asti tässä on vielä aikaa. Viettäkää oikein ihana viikonloppu ja nauttikaa joulunodotuksesta. Huomenna tässä talossa on korttitalkoot, ja aioin tehdä kauden ensimmäiset joulutortut!

ps. huomenna tulee toinen osa jouluista jatkista, joten olkaa kuulolla!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10