24 blogipäivää 14: Star Wars The last Jedi
Juuri äsken tulimme katsomasta uusinta Star Wars- leffaa. Oli kyllä aivan huikea kokemus. Pidin todella paljon. Siinä oli kaikkea, mikä näissä leffoissa on parasta: huumoria, söpöjä kummallisia otuksia, valomiekkoja, hyvän ja pahan taistelu. Unohtamatta angstista antagonistia. :D Ja tietenkin niitä taisteluita ja räjähdyksiä. Ja ja ja. May the force be with you!

En haluaisin spoilata leffaa keltään, joten en tiedä mitä elokuvasta kertoisin. Se jatkui siitä mihin edellinen jäi. Lupaava Jedin alku Rey löhti etsimään Lukea Skywalkeria Senseikseen ja löysi tämän. Kylo Ren kylo reneili edelleen menemään, ja kapinalliset sabotoivat minkä kerkesivät kenraali Leian johdolla. Elokuva jäi Carrie Fisherin viimeiseksi ja siitä voi kyllä ylpeä. Hieno näyttelijä, hieno leffa.

Star Wars ilmiönä on upea ja sanoinkuvaamaton. Itse katsoin niitä ensimmäisiä joskus puolella silmällä veljeni kanssa vuosikausia sitten kun niitä eräs kesä näytettiin tv:stä. Kunnolla Star Warsien maailmaan paneuduin kuitenkin vasta tavattuani Timon, joka on ollut niiden fani lapsesta asti. Imauduin heti mukaan. Nämä Diseney yydet Star Wars- elokuvat ovat mielestäni olleet hyvä lisä saagan jatkoksi. Seuraavaa osaa odotellessa. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10