24 blogipäivää 4 : Lempijoululauluni


Heipä hei!  Tervetuloa uuteen 24 blogipäivää- sarjan postaukseen. Tällä kertaa olen liikkeellä hieman aikaisemmin tämän postaukseni kanssa. Tänään aiheena ovat minun henkilökohtaiset joululaulusuosikkini, josta ensimmäisen ja ehkä kaikkein lemppareimman sanat olen kirjoittanut tuohon bujoonikin :) 

Ykkössijalla siis Sydämeeni joulun teen. Ja parhain versio siitä on ehdottomasti Vesa-Matti Loirin esittämänä.




Toinen ikisuosikkini on Varpunen jouluaamuna, ja sen kuuntelen mieluiten Raskasta joulua-hengessä Marco Hietalan esittämänä.





Iloittelevampaa meininkiä kaivatessani minut saa aina paremmalle tuulelle Joulupukista ja Noitarummusta tuttu Joulupukin töissä!




Englanninkielisiäkin joululauluja on pikkuhiljaa löytänyt meikäläisen joululaululistalle. Etenkin Glee-sarjan fanina monet sarjassa olleet versiot joululauluista ovat loistavia! Esimerkiksi tämä We need a little christmas.




Hieman pikkutuhma Eartha Kittin Santa Baby on myös hyvää kuunneltavaa ;)



Hetkinä jolloin kaipaan hieman vakavampaa englanninkielistä joululaulua on luottobiisinä usein tämä John Lennonin Happy xmas (War is over)




Timolla ja minulla on muuten yksi yhteinen suosikki joululaulujen joukossa. Se on Rekiretki.




Lisäksi minun joululaululistaltani löytyy järjetön määrä muitakin lauluja. Tästä postauksesta tulisi vain kilometrinpituinen, jos laittaisin ne kaikki tänne. Tässä oliu kuitenkin maistiainen, mitä meikäläisen soittolistalla soi näin joulun alla.

Palaamme jälleen huomenna uuden postauksen merkeissä. 







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni