Etsitään tilaa luovalle hulluudelle

Mie haluaisin kirjoittaa taas pitkästä aikaa jotakin. Ja ei, en puhu nyt tänne blogiin kirjoittamisesta, enkä koulutehtävistä tai muista asiateksteistä. Haluaisin pitkästä aikaa kirjoittaa runoja, tai tarinoita ja novelleja. Jossain vaiheessahan otin muistaaksein tämän vuoden tavoitteeksi joitain fiktiivisen kirjoimisen lajeja ja niiden harrastamista. 

Nyt on jo syyskuu, ja en ole kirjoittanut oikeastaan mitään tuollaista, mitä suunnittelin vielä helmikuussa kirjoittavani. No ne ystävänpäivärunot tein kolmelle eri kaverille,henkilökohtaisesti kustomoidut. Siihenpä se sitten jäi. Tarkoitus oli esimierkiksi kesällä kirjoitella niitä tarinoita mutta se jäi kaiken muun alle. Kaiken muun kivan tekemisen ja sitten myös stressin alle. Aivoissa ei vain ollut tilaa sellaiselle toiminnalle. Nytkin pitäisi keskittyä opiskeluun ja käyttää siihen sitten sitä kallisaroista aikaa, ja paljon. Mikä jättää jälleen hyvin vähän tilaa kirjoittamsielle, kun opiskelun päälle on hyvä,että jaksaa telkkarin katsomisen lisäksi edes lukea sitä jotain fiktiivistä.

Nyt kuitenkin päätin, että ennen joulua minä kirjoitain jonkinlaisen fiktiivisen tarinan.  Nyt on viimein aika elvyttää sekin vanha ja rakas harrastus. Yritän aloittaa kirjoittamalla tajunnanvirtaa sen kummemmin  miettimättä. Sitten alan muokkaamaan sen ympärille tarinaa. Tällä kertaa myös toteutan suunnitelmani. Viimeistään sitten jahka tämä hemmetin flunssa on ohi, ja aivot toimii paremmin. 

Saa muuten nähdä, ehkä julkaisen sen tarinan sitten loppujen lopuksi täälläkin. : D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10