Opiskelua vältän mä

Välttelen tässä kansantaloustieteen harkkatehtävien tekemistä (hyi minä!), ja päätin sitten tulla tänne hieman kirjoittelemaan. Viikko alkoi todella vahvasti kun nukuin pommiin, enkä sitten jaksanut keskenkaiken raahautua kansantaloustitettn luennoille. Ja joo, ei tee hyvää miun läpipääsylle koko kurssista mutta ei voi mitään. Oli vähän rankka viikonloppu, joten otin tämän lorvipäivän oikein innolla vastaan. Jeah! (tosin niitä harkkatehtäviä pitäs vääntää..mutta kun vihaan käyriä ja budjettisuoria ja matemaattista ajattelua, joka ei ees sen luennoitsijan mielestä oo matemaattiista mutta yääääääääääh ku mie näen ne sellasina). 

Aloitin vahvasti tehtävien välttelyn selailemalla nettiä ja lukemalla blogeja, kunnes siirryin sohvalle telkkaria katsomaan, ja sitten pelaamaan Little Big Planet 2 peliä taas pitkästä aikaa. Aloitin sen alusta ihan yksin, niin voin pelata silloinkin,kun Timoa ei säkkipoikapelailu kiinnosta. Sain myös synttärilahjaksi yhden pelin tietokoneelle Timolta, jota varten mulle piti tehdä profiili Steamiin. Tai siis saan sen synttärilahjaksi, ei se sitä kai vielä hommannut...

Mitähän muuta. Ei tässä mitään ihmeellistä taas ole, kunhan kulutan aikaa tänne kirjoittamalla. Oli kiva mutta rankka viikonloppu. Ainakin pleikkapelaamisinnostus kasvoi taas, mikä on plussaa. Toisaalta sitä ei ehdi harrastamaan niin paljoa, kun on opiskelut aika krittiisessä vaiheessa tällä hetkellä. Onpahan hyvää vastapainoa opiskelulle kuitenkin välillä.

Olen tylsä enkä ymppää tähän nyt mitään kuvaa väkisin, kun en jaksa. Siitä tulikin mieleeni, että meitsin hiukest ovat nyt hieman uudistuneet. Tiistaina kävin tukkatohtorilla ja leikkautin huonoja latvoja veke, ja tais se kampaajasetä vähän kerrostaakin tuota luuskaa. Viikonloppuna kaveri värjäsi tukkani, ja se on nyt aika tumma. Kuvaa jossain vaiheessa siis hänestäkin, kunhan saan aikaiseksi käydä sen pesemässä ja muuta...niin ja jos joku päivä olisi vähän parempi valaistuskin. Nyt kun on taas harmaa sadepäivä, vaihteeksi. 

Voisin tietysti ottaa sateesta kaiken irti ja vaikkapa jossain vaiheessa kääriytyä vilttiin sohvalle teekupposen kanssa ja joko lukea, katsoa televisiota tai pelata pleikkaa. Nyt kuitenkin odottelen, että tuo ukko heräisi päiväuniltaan ja saatais hoidettua kauppareissu pois alta. Tunnelmointi odottakoon. Näköjään myös opiskelu odottaa, mutta eiköhän sitä jossain vaiheessa sitäkin saa harrastettua.Toivon ainakin niin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10