Weekend is made of rest



Kalenterin kuva on tuossa muistuttamassa siitä, mitä niin ylevästi vielä perjantaina aamuluentojen jälkeen suunniittelin viikonlopun ohjelmaksi. Tarkoitushan oli harrastaa paljon opiskelua viikonlopun aikana. Tehdä kansantaloustieteen tehtäviä, ja lukea ensiviikon perjataina koittavaan tenttiin....

Arvannette varmaan mihin tämä teksti on menossa. No siihen, etten tietenkään mitään opiskellut. Viikonloppu meni enemmän ja vähemmän vain rentoutuessa .Lauantaina Buffyn katsomista dvd:ltä, (nykyään näköjään jokasysyinen aktiviteetti), lasagnen tekoa ja syömistä, päiväunia, vohvelien paistamista, vuokratun leffan katsomista ja karkkia.

Tänään sunnuntaina aamupäivä töllön ääressä Frendit ja Miehenpuolikkaat sunnuntaimaratonin merkeissä. nukkuessa, syödessä, ja katsoessa jälleen kerran sitä Buffya..

Suunnitelman on siis näköjään tehty rikottavaksi. Vähäm harmittaa ettei opiskelusta tullutkaan mitään mutta toisaalta ehkä tulevan viikon jaksaa paremmin kun on levännyt ja rentoutunut. : D Huomenna on onneksi vain yhdet 2 tunnin luennot, joten ehdin hoitaa kotiopiskeluita sitten niiden jälkeen oikein ruhtinaallisesti.

Nyt taidan vielä mennä nauttimaan viikonlopun viimeisistä rennoista hetkistä. Keitän kahvia, johon tulee kultakatriinaa 2/3 ja 1/3 chokochilikahvia, pistän vielä yhden (tai pari Buffy-jaksoa pyörimään). Sitten käyn suihkussa ja vietän pienen rentouttavan tyttöhetken siinä ja kuorimalla naamani kuorintavoiteella. 

Näine sanoineni toivottelen oikein hyvää sunnuntai-illan jatkoa teille, ja ahkeraa alkavaa viikkoa! ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni