Sickweek

Kipeenähän tässä sitten ollaan. Kuten arvata saattoi maanantaisesta kurkkukivusta. Siitä huolimatta sain viikon luennot lusittuu. Onneksi niitä ei ollut kuin kahtena päivänä. Vajaa kuusi tuntia tiistaina, ja kaksi tänään. Tänään oli kyllä vielä huonompi olo mutta ei voi mitään. Ne pari tuntia sujui ihan hyvin, ja loppupäivä menikin sitten lepäillessä ja pärskiessä kotona.

Sain tänään postissa todella hienon synttärikortin. Synttärithän ovat siis sunnuntaina, ja neljännesvuosisata paukahtaa täyteen. Siinäkin mielessä tämä flunssa tuli hieman huonoon aikaan, mutta minkäs teet. Pakko vaan potea pois. Tiistaina otin kuvia taas peilin kautta asusta. Tiedän, ei kovin ihanteellista mutta minkäs teet, kun ei ollut kuvaaja taas kotona. Kuvasin myös uuden olkalaukkuni, joka ainakin tällä viikolla osoittautui oikein hyväksi uudeksi koululaukuksi, jipii!!Kuvia en nyt valitettavasti jaksa nyt laittaa koneelle. Laitan sitten jahka jaksan. Nyt vaan tuli hinku kirjoitella tänne edes jotakin : D Olen tainnut taas jäädä koukkuun tähän hommaan.

Vaan taitaa jäädä tyngäksi tämäkin juttu. Pitäisi ottaa särkylääke, ja yrittää sitten nukkua hieman. Ehkä mie sitten joskus paranisinkin. Nyt tosin tuntuu se ajatus aika toivottomalta. Onneksi tässä viikossa on ollut hyviäkin asioita. Ainakin osa luennoista oli mielenkiintoista. Lisäksi iloa on tuonut mustikkarahka, sekä lempparisarjojen paluu telkkariin (lähinnä se paheeni emmerdale :D)

Toivottavasti ensiviikkoa voin vietellä vähän terveellisimmissä tunnelmissa. Ei tää sairastaminen mitään herkkuu meinaan ole!

ps. meikitöntä päivääkin viettelin tänään, mikä oli ihan jees näin nuhaisena. (olisin toki viettänyt jokatapauksessa:)  Niin ja muutenkin. Eiköhän se sama jatku viikonlopunkin yli ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10