Flunssaan kyllästynyt

(kuva viikko sitten tiistaina päällä olleesta asusta)

Mur! Ärsyttää olla vieläkin senverran yskässä ja nuhassa ettei uskalla ajatellakkaan mitään liikuntaa. Nyt kun alkaa olla syksy niin haluaisin tehdä reippaita lenkkejä ulkona, ja alkaa taas tekemään vatsaihaksia- ja nostelemaan painoja, ja hyppimään tanssimatolla. Vaan ei, räkäinen olo on edelleen, ja yskittää joka päivä taas enemmän ja enemmän. Masentavaa sanon minä!!! Viime tiistaina olin tosin kipeämpi, kai. Tosin nyt alkaa tuntua, että alkaa taas kurkunkin olotila paheta. Täytyy varmaan tässä joku päivä käydä yths:llä jos ei ala tämä helpottamaan. Sylettää silti edelleen ihan simona tää liikkumattomuus. Olis kiva luentopäivinä edes käydä lenkillä muutakin kuin kaupassa. :(

Tänäänkin tuli asukuvat otettua mutta en jälleen kerran jaksa heitä laittaa koneelle. Kohta olisi mentävä nukkumaankin, että jaksaa huomenna herätä siinä kuuden maissa. Luennot alkavat nimittäin vartin yli kahdeksan. Kansantaloustieteen peruskurrsi yritys numero kolme. Toivon todella, että se kolmas kerta toden sanoisi. Pelottaa vaan ne mahdolliset matemaattiset tehtävät edelleen. (luennoitsija muuten sanoi maanantaina ettei se laske perusprosenttilaskuja matemaattisiksi : D Miun mielessä ne kyllä on sitä, ja by the way en osaa niitäkään yhtään.)

Jos sitten tälleen pitkästä aikaa kertoisin, mistä nuo vaatteet on. Pusero on löytynyt kappahalin alennuksista kesällä viidellä eurolla, ei lainkaan paha hinta ;) Huivin ostin Helsingin reissulla Indiskasta. Rakastuin muuten siihen kauppaan aivan silmittömästi. Siellä oli ihania vaatteita, asusteita ja sisustusjuttujakin. Yhden mukin jopa ostin sieltä, koska se aivan huusi nimeäni. Pitää siitäkin joskus kuva tänne laittaa. Ihanan värinen ja iso yksilö kyseessä.

Nyt voisin mennä sinne nukkumaan, että jaksan aamulla herätä. Voi että mie toivon, että tää flunssa menis ohi. Ihan kokonaan ohi, eikä jäisi tähän terveen ja sairaan välimaastoon enää pitkäksi aikaa roikkumaan!! Terkkarille menen kyllä vähintään, viimeistään perjantaina. 

ps. onko tuo miun perusilme muuten pelottava? : D Siihen en kyllä pyri mutta olen tässä ajatellut, että onko se sellainen. Kun ollaan puhuttu yksillä kasvatustieteen luennoilla esim. ilmeistä ja puhetta oli ihmisistä joiden perusilme näyttää vihaiselta. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni