Faktoja ja vastauksia kysymyksiin..


 

1. The person nominated must share 11 facts about themselves.
2. The person nominated must answer the questions the tagger set for them.
3. The person nominated must choose 11 people to tag and create 11 questions for them to answer. Then they must go to their pages and let them know the were nominated! There are no tag backs!


Sain tällaisen haasteen HKR heitti minua tällaisellä haasteella. Tämä onkin blogini ensimmäinen saatu haaste. Eli tarkoitus olisi jakaa 11 faktaa itsestään, ja vastata sitten haastajalta saatuihin 11 kysymyksiin.  Ensinmmäisenä voisinkin sitten jakaa ne aina niin mielenkiintoiset faktat ;)


1. Tykkäsin aivan älyttömästi koulunäytelmissä esiintymisestä kun olin ala-asteella. Mieleenpainuvin roolini oli se, kun esitin poikaa nimeltä Pekka eräässä joulunäytelmässä.

2. Olen ollut joulupukkina lasten jouluiltamissa, joita olin järjestämässä isoiskoulutuksessa. En kyllä oikein tainnut vakuuttaa pilttejä aitoudestani. :D

3. Uskokaa tai älkää, mutta olin alle kouluikäisenä jonkin aikaa alipainoinen. On se kumma, ettei tuo paino ole voinut asettua milloinkaan aivan normaaliksi ;)

4. Olen neulonut Timolle villasukkia jo kolmen tai neljän vuoden ajan. Ensimmäinen on jo valmis mutta toinen vielä kesken, kun en pentele muista miten se kantapää nyt tehtiinkään.

5. Minulla on todella huono käsiala. Ja sitä kuvitellaan, että kaikilla naisilla olisi muka kauniit käsialat.

6. Muita puutoksia naisellisuudessani on muun muassa se, että en todellakaan ole mikään siisti ihminen, päinvastoin sotkuisempi kuin monet miehet ;)

7. Vaatteista olen kiinnostunut enemmän vasta viimevuosina. Tai tietysti pidin niistä ennenkin, ja tykkäsin shoppaillakki  mutta pukeuduin todella, todella tyhmästi. :D

8. En fanittanut pienenä poikabändejä enkä Spice Girlsiä juurikaan, keräsin kyllä jostain syystä niitä spice girls-tarroja purkkapalloista. :D

9. Minusta tuli täti ensimmäisen kerran 3-vuotiaana.

 10. Nykyisin olen jo isotäti, jos sitä termiä nyt Suomessa käytetään, mutta jokatapuksessa vanhimmalla siskonpojallani on jo oma poika. :)

11. Kiertävät flunssat tarttuvat minuun helposti. Nytkin on flunssa aluillaan, ja kurkku kipeänä. Juuri sopivasti tällä viikolla kun luennot taas alkavat. : D


Kysymykset:

1. Mikä oli unelma-ammattisi lapsena?

Ihan pienenä unelmaammattini oli näyttelijä, kunnes kahdeksannella luokalla unelma-ammatikseni tuli toimittaja. Hieman eri raiteille olen siis sittennin lähtenyt :D

2. Zombies vs. vampires - kummat voittaa tappelussa? Perustele!

Team vampires tottakai! Enkä puhu nyt mistään  kimaltelevistawannabevampyyreistä niin kuin joku Houkutusken Edward, vaan ehdoista ja cooleista badassvampyyreistä, kuten nyt vaikkapa Buffy Vampyyritappajan Spikesta tai True Bloodin Ericistä. Perusteluiksi riittänee ihan vain se, että tottahan ne nyt voittaa jos joukoissa on edellämainittuja blondiebeareja tiiminjäseniä ;)

3. Mikä kirja tuo sinulle lohtua ja kohottaa mielialaasi huonona päivänä?

Tähän täytyy varmaan vastata, että mikä tahansa kirja Harry Potter-kirjasarjasta.

4. Onko olemassa kosmeettista tuotetta, jota ilman et voisi elää? Jos on, niin mikä?

Varmaankin Shampoo, kaikkea muuta kosmetiikkaa ilman voisin luultavasti elää jos olis pakko : D

5. Pakkoruotsi, nej vai jej?

Ruotsin kieltä, tai sen opiskelua vastaan minulla ei sinänsä ole mitään, mutta mikään, mihin tulee pakko-etuliite ei ole mielestäni hyvä. Kieltä kun oppii paremmin, jos sen opiskelusta on innostunut. Eli nej.

6. Jos elämä olisi sarjakuvaa, olisitko supersankari vai sidekick?

Mie olisin luultavasti supersankari, kun nimikin on valmiina. Nahkarankaisija siis! :D (älkää kysykö.. :P)

7. Milloin viimeksi leivoit, ja mitä?

Leivoin viimeksi 24.8.2012 ja leivonnaisina oli pitsa ja mustikkapiirakka. :)

8. Mainitse kolme asiaa, jotka ostit viimeksi, kun kävit ruokakaupassa.

Leipää, juustoa ja maitoa.

9. Pelottaako sinua ikinä öisin, että sängyn alla on jotain / joku? (Itse olen usein vakuuttunut, että siellä on käärmä / lisko / jättiläishämähäkki. Ei voi tietää!)  

Ei pelota, mutta joskus luulen, että siellä on Narsu (Norsun ja Marsun villin rakkauden yön sekoitus ;)

10. Unelmien matkakohteesi?

Lontoo! itseasiassa ihan mikä, vaan Englannissa sijaitseva paikkakunta/kylä/kaupuni. : D

11. Minkä elämänohjeen antaisit 16-vuotiaalle itsellesi? 

Jaa, no en tiiä..ehkä että se pönttö ei välittäs niin paljon siitä, mitä muut ajattelee, (kamppailen tosin tuon kanssa edelleenkin) ja että unohda jos se viimeisin ihastuksesi. Turha hakata päätä seinään, ja sitäpaitsi se sielunkumppani ja oma rakas nallukka löytyy kyllä jostain ihan muualta myöhemmin. ;)

Omat 11 kysymystäni:

1. Mitä mieltä olet Big Brother ohjelmasta?
2. Mikä on mieluisin aamupalasi?
3. Kärsitkö koskaan ikäkriiseistä?
4. Kauniit ja Rohkeat vai Emmerdale, jos jompaa kumpaa olisi pakko katsoa?Perustelut.
5. Rakkain omistamasi esine?
6. Lempikirjasi?
7. Jos pääsisit kahville kenen tahansa, missä tahansa kirjassa esiintyneen hahmon kanssa, kenen kanssa menisit?
8. Lempieläimesi?
9. Lempivuodenaikasi?
10. Haaveittesi asunto?
11. Mikä oli lempiaineesi koulussa?

Heitän haasteen vain muutamalle, koska en keksi 11 tyyppiä, jonka kehtaisin tai uskaltaisin haastaa. Haaste lähteekin HKR:lle (takaisin) , saraseenilleSallalle ja Hennalle :) Jos näitä on tullut tehty jo useampia, ja ette enää pysty keksimään faktoja, niin riittää kyllä jos vastaatte vaan kysymyksiin. :D Ja sekään ei tietysti ole mikään pakko ;)

Kommentit

 1. Jee, hyvät vastaukset! Faktoista tykkäsin erityisesti ykkösestä ja nelosesta (jolle hihittelin ääneen). Ja ihanaa, että jollain muullakin tytöllä on huono käsiala! :D Itse kirjoitan vielä pahempia harakanvarpaita kuin poikaystäväni...

  Hyvät kysymykset myös, vastailen jossain vaiheessa kun en ole ihan näin tööt (mahataudissa ja kuumeessa tällä hetkellä, plaah) :)

  VastaaPoista
 2. No niin, nyt on aikaa vastailla, kun olen töissä iltavuorossa ja on tylsää! ;) Vastaan tähän kommenttiboksiin, en viitsi tehdä enää toista päivitystä omaan blogiin samasta haasteesta. Elikkäs:

  1. En ymmärrä ollenkaan. Ohjelmassa tyhmyydestä tehdään viihdettä ja kierolla tavalla ihailtavaa, enkä näe siinä mitään hienoa (saati sitten hauskaa). Onhan siinä varmaan psykologille tai antropologille hyvää materiaalia ihmisluonnon pimeästä puolesta, mutta muuta syytä katsomiselle en keksi.

  2. Aika tylsä - kahvi, paahtoleipä juustolla ja Olo-ruuansulatusjogurtti. :D Jos tuoreita hedelmiä on saatavilla niin niitä myös, kiitos!

  3. Vähän, joskus. En niinkään kriiseile iästä, vaan siitä että en muka olisi saavuttanut ikääni nähden tarpeeksi, esim. valmistunut jo korkeakoulusta. Yleensä ottaen olen kuitenkin ihan tyytyväinen ikääni - olen paljon onnellisempi ja tasapainoisempi nyt, kuin olin 20-vuotiaana!

  4. Emmerdale. Kivemmat maisemat ja vähemmän botoxia.

  5. Hmm, paha kysymys. En yleensä kiinny esineisiin, enemmän ihmisiin, paikkoihin ja esimerkiksi musiikkiin. Ehkä poikaystävän minulle synttärilahjaksi ostama Kalevala-koru.

  6. Louisa M. Alcottin Little Women. Siitä tulee aina hyvälle mielelle. Lisäksi P.G. Wodehousen Jeeves and Wooster-kirjat ovat suursuosikkejani.

  7. Jeesuksen tietysti! Tai Bridget Jonesin. :D

  8. Täytyy tunnustaa, että en ole hirveän eläinrakas. Varmaan oranki tai laiskiainen. :)

  9. Kaikki muut paitsi talvi. Vihaan kylmää ja pimeää.

  10. Tilava, modernisti sisustettu omakotitalo, jossa on oma piha ja terassi (ja ukkelille autotalli). Olennaista on myös, että pihan hoidosta vastaa joku muun kuin minä. ;)

  11. Englanti.

  Semmosia! Tässähän kului mukavasti 10 minuuttia työajasta :D

  VastaaPoista
 3. 1. Mitä mieltä olet Big Brother ohjelmasta?
  En ymmärrä, katsokoon toiset, minä vaihdan kanavaa, jos se on minusta kiinni
  2. Mikä on mieluisin aamupalasi?
  Tylsästi kaurapuuro, mutta tänään söin suklaa kiisseliä
  3. Kärsitkö koskaan ikäkriiseistä?
  Kyllä aina välillä
  4. Kauniit ja Rohkeat vai Emmerdale, jos jompaa kumpaa olisi pakko katsoa?Perustelut.
  Kauniit ja rohkeat koska sitä olen seurannut ja muistuttaa vähän päivienviemää. Emmerdalea en ole katsonut
  5. Rakkain omistamasi esine?
  Vanhasatukirja
  6. Lempikirjasi?
  Tällä hetkellä Pieni Suuri päätöstenkirja
  7. Jos pääsisit kahville kenen tahansa, missä tahansa kirjassa esiintyneen hahmon kanssa, kenen kanssa menisit?
  Lähtisin varmaan keskimaahan sumpille...
  8. Lempieläimesi?
  Pöllö tällä hetkellä, leivän päällä kalalevite...
  9. Lempivuodenaikasi?
  Talvi, vaikka kevät ja kesä ovat ihania kun paistaa aurinko ja on valoisaa, ja syksyllä saa marjastaa ja sienestää, valitsen silti talvi, koska se on niin karun kaunis.
  10. Haaveittesi asunto? Vaalea, Korkea, Valoisa,silti vähän ikkunoita koska en jaksa pestä niitä. Ja ikkuna laudat/ Syvennykset, jotta pääsen kasvattamaan yrttejä ja kukkia! Lattia, helppohoitoinen, mielellään tumma. Asunto sijaitsee, joko korkealla tai kauempana, ettei nää ensimmäisenä sisään. Jos korkealla niin mielellään hissillisessä talossa : D vaikka portaat ovatkin ihan mahtavia.
  11. Mikä oli lempiaineesi koulussa?
  Käsityöt, ehkä ammattisuuntautumisessani näkyy tämä

  VastaaPoista
 4. Mukavaa että vastasit :) Miekin voisin mennä Keskimaahan sumpille.. :D Toisaalta voisin mielelläni mennä myös Weaslyjen luo kotikoloon :)

  VastaaPoista
 5. Sekin olis siistipaikka käydä tai ihan tylypahkassakin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10