Uudistumista



Tässäpä olisi tiistain asukuvaa, ha siitä näkee vähän tuota uutta tukkaakin. Eli tymmemmalla hiusvärillä mennään. ( sen pitäis olla violetti mutta en tiedä näkyykö se niin tässä kuvassa. Luonnossa näkee sävyn paremmin.) Asussa on kaksi tämän syksyn ostosta. Ruutumekko kirpparilöytö elokuulta, ja neule veromodasta synttärilahjarahoilla tässä syyskuun aikana hommattu. Niin ja asu on taas peilikuvana, kun ei ollut kyseiseen aikaan hovikuvaaja kotona.

Otin naamakuviakin ihan vaan uudistuneen tukan takia, mutta en ole oikein tyttyväinen niihin. Sävy kun ei kauhean oikeanlaisena niissä näy. Pari lähelle osuvaa yritän nyt sitten tähän laitaa seuraavaksi...




Jokatapauksessa tummemmasta hiusväristä siis kyse, kuin mikä se edellinen oli. Aika vahvasti punaiseen taittuva violetti siis kyseessä, ja mikäli olen oikein käsittänt niin se luullakseni ajan kanssa haalistuu sitten suunnilleen samaan väriin kuin, mikä edellinen värini oli. Tykästyin kuitenkin tähän vähän tummempaankin väriin todella paljon, että saa nähdä miten äkkiä taas laitan saman värin päähän, kun haaleneminen alkaa. Toisaalta voi olla, että tyydyn vain siihen punaiseen taittavaan ruskeaan, mutta sen näkee sitten. 

Tämmöistä hiusasiaa, sekä tiistainen asu siis oli tämän postauksen aihe ja tarkoitus. Viikonloppuna yritän kirjoitella sitten hieman muustakin kuin näistä vaate- ja ulkonäköasioista. ;)

ps. Nyt vasta tuli mieleen sanoa jotain tuosta hiusten pituudesta. Eli tosiaan viikko sitten tiistaina kävin leikkuuttamassa tukkaa. Paljon ei lähtenyt mutta huonot latvat napsaistiin pois, etutukka siistittiin ja todella pienesti kerrostettiin, että saatiin tuohon hiirenhäntään edes vähän sitä paksuuden illuusiotakin ;)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni