Ikääntyminen, viikon alku ja virnuilevia possujaSynttärit oli ja meni. :) Hauskaa oli, ja postissa tullut hauska possukortti oli ehkä lemppari kaikista korteista,mitä sain. Tosin muutkin kortitolivat ihania ja söpöjä. Tämä kuitenkin lemppari, ihan meikäläisen huumorin mukainenkin ja kaikkea. : D Vieraitakin kävi, tosin ei paljoa. Kivaa oli kutenkin kakun syöntiin saada seuraa. Kakustakin tulu paras ikinä minkä oon tehnyt mutta en tieteenkään siitä ottanut kuvaa. Ilta kruunautui siihen kun nautin lahjaksi saadun viinipullon (sellainen pieni missä yksi lasillinen.) ja katsoin telkkarista Neiti Marplen. Täydellinen sunnuntai-ilta sitten samantien tuli vietettyä. Kivasti minua lahjottiinkin. : D Yllätyspussi, jossa monta ihanaa pikkujuttua. Esimerkiksi leivosohjekirja. Siihen päälle vielä muita pieniä juttuja. Tänäänn itseasiassa oli "päivän" asussa pari lahjasta löytynyttä elementtiä mukana. ;)


Eli tosi hauska ja ihanan värinen sormus ja siihen sopiva kynsilakka. Lahjapussista löytyivät nämäkin, ja olivat kyllä tämän maanantain piristys. Sormuksia minulla ei hirveästi olekaan kihlasormuksen lisäksi, niin siinä mielessäkin tämä oli ihana lahjaylläri tämä sormus. Kyllä se hyvä ystävä sieltä lukion ajoilta tuntee minut ja makuni aika hyvin ;) Taidankin alkaa katselemaan sormuksia sillä silmällä tästä lähtien itsekin. 

Tämä päivä kyllä kaipasikin pirsistystä. Aamun loppupuoli ennen luennoille lähtöä kun oli vähän epäonnista. Ensin onnistuin jumittamaan hiuspinnin tukkaan. Sen kun sain taisteltua irti sieltä, niin en jaksanut enää yrittää laittaa tukkaa kiinni. Sitten juuri kun olin ovesta astumassa ulos, niin eikös alkanut silmää kutittamaan älyttömästi, en meinannut enää aukikaan sitä saada. Pakko oli sitten hangata kädellä roskia pois, ja samalla levisi tietty ripsari silmän alle. Ehdin juuri ja juuri ne mustat siitä puhdistaa. Jäi meikki sitten vähän toispuoliseksi. : D Toisessa silmässä enemmä kun toisessa. Onneksi silmämeikki oli tänä aamuna suht luonnollinen vastapainona kynsille, sormukselle ja huulipunalle niin ei ehkä niin pahalta näyttänyt. : D Mutta aika perusmaanantai oli aamun osalta meitsillä. : D


Tänäänhän oli sitten tämmöistä päällä. Valaistus ei kyllä annan oikeutta tuolle päällimmäiselle paidalle. Väri on oikeasti hieman tumman minttuisamman sävyinen, ja ihanan sifonknen ja kiiltävä. (ollakseen polyesteriä :D) Paita on muuten kirpparilöytö tuolta elokuun puolelta. Tykkään siitä ihana sikana, ja tänään se olikin ensimmäistä kertaa päällä. Huomenna saatan laittaa hänet erään hameen kanssa, jonka löysin tänään Fidalta eurolla. Saa nähdä, tuntuuko se huomenna vielä hyvältä idealta. Niin ja euron poistoista Fidasta löytyi myös kiva huppari. Ja se tosiaan oli kiva, koska yleensä en huppareita hirveästi käytä. Olen kyllä etsinyt sellaista kirppareilta jo pitkään, ja nyt eurolla päätin sellaisen kotiuttaa. 

Ai että olikin huonosta loppuaamusta huolimatta aivan mahtava päivä tänään. Vaiikka iltapäivällä iskikin väsy. Tänään pitäisi käydä vielä suihkussa, ja sitten voisi sinkkuelämät katella neloselta. Sittenpä sitä joutaakin jo unten maille. :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10