Boheemi kirppisreissu


Eilisen avautumisen jälkeen on ihana palata jälleen kauniiden kirppislöytöjen pariin. Siinä muistaa ne eiliset päivän ihanat hetket, joiden varjoon yksi idioottihuutelija jää 10-0 :) Tällä kertaa minulla oli hyvin boheemin taiteellis-romanttinen kirppiskierros. ainakin ostoksista päätellen. Löysin sisustusesinietä, asusteita sekä pari vaatekappaletta. 

Ensimmäisenä esittelen sisustusjutut. Löysin tuollaisen ihanan koristellun puulaatikon (älköö välittökö tuosta valkoisesta suhrusta tuolla, se on vain hintalapun jäännettä ja tulee raaputettua myöhemmin pois), johon voin laittaa jotain pikkusälää. En ole vain päättänyt, että mitä. Tuo on todella naisellinen ja romanttinen sisustusesine; olen rakastunut <3


Löysin myös ihanan pienen punoskorin, jolle löytyi heti paikka kylpyhuoneesta. Sain sinne särkylääkkeet sekä kynsisakset piiloon. Se on myös tuo pienen palan sisustusta myös kylpyhuoneen puolelle. 


Seuraava kaveri on pehmosiili, jonka ostin Timolle synttärilahjaksi lähestyvien synttärien kunniaksi. Se sai heti kunniapaikan Timon tietokonepöydältä. :)


Seuraavaksi onkin sitten aika esitellä uudet asusteeni. Ostan melko harvoin kirpputorilta huiveja mutta nyt haavini tarttui niitä peräti kaksi. 

Ensimmäinen on tuollainen ihanan hemppis kukkakuvioinen yksilö. Rakastan valkkoisen ja vaaleansinisen yhdistelmää. En kuitenkaan käyttäisi sitä värikomboa muualla kuin asusteissa. Tähän huiviin se sopii erityisen hyvin.



Löysin myös leveämmän ja paksumman huivin, mikä lämymittänee varmasti ihanasti syksyn viimassa. Siinä on myös hyvin syksyisen murrettuja sävyjä. Tämä on todella boheemi huivi, rakastan sitä <3



Asustepuolella löysin vielä kengät. Hyvähän ne täydelliset kesäsandaalit on löytää näin kesän lopussa. No, eiköhän niitä vielä ehdi käyttää. Tuleehan se kesä ensi vuonnakin, kai ;)


Vaatteita löysin tällä kertaa vain kaksi. Toinen niistä oli tämmöinen perusmusta neule, jolle mekkoihmisellä on aina käyttöä syksyisin, keväisin, talvisin ja joskus kesänkin viileinä päivinä. Tuo on kyllä aika paksu, että voi olla että se sopii enemmänkin loppusyksyyn ja talveen.


Sitten päästäänkin ehkä tämän reissun parhaaseen löytöön. Mekkoon, johon rakastuin ensisilmäyksellä! Ah, sisälläni asuva boheemi hippi hihkuu onnesta <3 Kaunein ja ihanin syysmekko ikinä, on löytynyt. Vieläpä kirpparilta. <3 Se on kuin tarkoitettu minun päälleni.


Katsokaa noita ihania kuvioita tuolla helmassa, ja helman ihanaa muotoa <3


Miehusta on jotain niin kaunista, ja ihanan romanttista. Värit ovat mahtavat. :) Olen onnellinen. 


Miten voi yksi mekko aiheuttaa näin ihanan olotilan, kysynpähän vaan. Kyllä, minä olen romanttinen hippityttö 87 :D Eiköhän se tullut tässä selväksi.

Oli kyllä taas niin hyvä kirppiskierros. Nyt voi pitääkin pientä taukoa kirppistelystä, kun kaksi viimeistä reissua on tehnyt näin hyvän tuloksen :)

Tätä kirjoittaessani eilisen päivän pahin hetki on kaukainen muisto vain. Kaikenkaikkiaan eilen oli täydellinen perjantai <3 

Kommentit

  1. Oi, boheemihuivi ja syysmekko ovat aivan ihania! Sellaista 70-lukulaista henkeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo..niin niissä oikeastaan on :D Ehkä ne siksi miellytti silmää :P Suomessa 70-luku taisi vasta olla se hippi-aika ;)

      Poista
    2. Piti tästä inspiroituneena tilata itsellenikin hippimekko ASOSilta. 70-luvun tyyliseksi väittivät. Pidä peukkuja, että mahtuu :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni