Kesän suosikkijuttuja


Minulla on ollut tarkoitus tehdä kuukauden suosikit -postauksia jo pitkään mutta en ikinä saa niitä aikaiseksi. Nyt kuitenkin ajattelin kirjoittaa muutamasta koko kesän suosikista nyt kun syksy alkaa lähestyä uhkaavasti.

Ensimmäisenä kesän alussa Cubukselta ostettu hame, jota on tullut käytettyä aika kiitettävästi. Kukkakuviot kiehtovat minua mutta haluan, että niitä sisältävät vaatteet eivät ole liian hempeitä, joten tummansininen hame valkoisilla ja haalemmansinisillä kukkakuvioilla oli täydellinen kukkavaate tälle kesälle. :)


Lempijuttujen joukkoon tänä kesänä on kuulunut myös kesäkuun Kuopion reissulta mukaan tarttunut kaulakoru. En tosin muista mikä se kauppa oli, josta tämän ostin. Joku korukauppa se oli mutta ei kuitenkaan Glitter. Matkuksessa sijaitsi. Tämä koru on niin kaunis <3 En omistanut ennestään yhtään tämäntyylistä korua mutta tähän rakastuin ensisilmäyksellä.


Sitten vuorossa on hieman kosmetiikkaa. Ensimmäisenä tämmöinen Yves Rocherin suihkushamppoo (suihkusaippua ja shamppoo samassa), joka tuoksuu jumalaiselle. Siinä on ihanan eksoottinen tuoksu. Onhan sen nimikin Monoi de Tahiti. Todella kesäinen tuoksu, ja on ollut tänä kesänä erittäin kätevä matkoille mukaan esim. mökille, kun saa pestyä sekä hiukset että vartalon samalla aineella.



Löysin myös kivaa uutta kynsilakkaa, senkin kesän alussa Kuopiosta. Ihan Halpa-Hallista vain. Tykkään kyllä kovasti. Tätä väriä minulla oli kynsissä siskontyttöni rippijulissa, sopi asuuni <3 Siellä minulla oli myös tuo kaulakoru tästä samasta postauksesta. Aika vedenvihreällä ja vihreällä siis mentiin niissä juhlissa :)

  
On tässä tämä vihreys toistunut juhlien jälkeenkin. Nämä seuraavat jutut olen löytänyt tässä viime aikoina. Niin kuin tuon Liptonin Green tee Lemon Macaroonin. Se on todella hyvää teetä, ja olenkin nyt monena päivänä nauttinut sitä päiväteenä. 


Keittiössä on myös pari kesän suoikki-sistustusjuttua. Ensimmäinen on tämä turkoosi pöytäliina, jonka tilasin H&M:n nettikaupasta. Rakastuin siihen heti kun näin sen kyseisen puljun kuvastossa. Se on juuri sellainen pöytäliina, jota olen etsinyt. Aivan minun näköiseni; kuvioitkin miellyttävät silmääni :)


Toinen lemmparisisustusjuttu on kavereiden tuoma tuliainen Tallinnasta. Tuollainen kolikon näköinen jääkaappimagneetti ^^ Tykkään siitäkin todella paljon!




Siinä oli muutama kesän suosikki. Monia asioita jäi ehkä puuttumaan mutta nämä postaukseen päässeet jutut ovat kaikki todellisia lemppareitani tällä hetkellä <3

Millaisia ovat teidän kesän suosikkinne?

Kommentit

  1. Tosi makee tuo pöytäliina! Näyttää heti teidän keittiö ihan erilaiselta. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni