Taas se kävi kirpparilla...


Kuten toissapäivän postauksessa kerroin, vietimme ystäväni kanssa tyttöjen päivää, jonka osana oli jälleen kerran myös kirpparikierros. Tällä kertaa käyttörahaa ei ollut paljon mutta tein silti pari hyvää löytöä.


Ensimmäisenä alunperin Kapphalista peräisin oleva tunika, jonka osti paria koko omaa kokoani isompana. Tai siis koska kyse oli kirpparista niin tietenkin näitä oli vain yksi. Kokeilin tätä koska arvelin, että se voisi toimia myös hieman normaalia kokoani isompana, ja niinhän se toimikin. Menee melkeinpä mekosta. 


Toinen ostos oli vuorostaan H&M:n alkuperäinen rätti. Tuollainen kiva mekko siis ^^ Rakastuin sen väriin, sekä kuviointiin. Se aivan huusi nimeäni, joten pakkohan se oli kotiuttaa.



Kolmas ostokseni oli myös alunperin H&M:ää. Se on kyllä oikeasti miesten paita mutta ei se minua haittaa, se on mukava päällä ja kivan näköinen, sehän se on pääasia ;) Boyfriend-gollege :D




Seuraava juttu ei ole kirpparilta mutta samalla reissulla ostin sisustustyynyn, ja sain viimein joskus monta vuotta sitten joulukahjaksi saamani tyynynpäällisen käyttöön, ja näin sohvalla on jotain uutta ;)




Sellaista tällä kertaa. Huomatkaa että alempaan postaukseen eli sen kommenttiboxiin voi jättää kysymyksiä :) Se on jopa erittäin suositeltavaa. Muutama sinne on tullutkin mutta antakaa tulla vielä lisää. Aikaa on ensi sunnuntaihin asti.

Kommentit

  1. Kivoja ostoksia! Mä olen maailman huonoin kirpparishoppailija. Pitäisi kyllä yrittää käydä niillä useammin, olisihan se kierrätys suositeltavaa. :)

    VastaaPoista
  2. Se vaatii vain harjoittelua ;) :D kun alunperin aloin kiertämään kirppareita niin en löytänyt mitään. Nykyään harjaantunut silmäni osaa tehdä useammin hyviä löytöjä :P

    VastaaPoista
  3. Aww, ihanaa että muissakin "Vakavamielisten Aikuisten" kodeissa on pehmoja sohvalla. Meillä on rivi Dalekeja.

    VastaaPoista
  4. Heh.. juu :D kaikilla on vieläpä nimikin ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni