My day 4.8.2015


Eilen päätin, että tästä tulen tekemään tästä päivästä päivä kanssani postauksen, toisin sanoen My Dayn :D Niin sitten tein, joten pääsette nyt sitten nauttimaan siitä tiedosta, mitä kaikkea olen tänään touhuillut.

Tarkoitukseni oli omituisena masokistina herätä jo puoli yhdeksältä vaikka minulla ei ollut mitään menoa minnekään. Arvaatteko jo, miten kävi?


Sänky ja peitto vei voiton, ja palasin puhelimeni luota olohuoneesta vielä torkkumaan, ja laitoin kellon soimaan puolen tunnin päähän. Nullen kanssa oli mukava kölliä. Ja tuhnuttelinkin unta ensin yhdeksään asti, ja sitten vielä  puoli kymmeneen...


 Lopulta sain itseni ylös sängystä vasta tasan kymmeneltä. Aloin heti kahvin keittoon, ja aamupalan tekoon (hömötettyäni ensin aikani koneella), ja kun aamupala oli valmis nautin sen tietokoneen ääressä. Lueskellen blogeja ja katsellen Youtube-videoita. 

Aamupalaksi söin kaurapuuroa vadelmien kera, ja nautin kahvini Timon Star Wars -mukista. Minä sitä jostain syystä taidan enimmäkseen juomiani hörppiä. 



Jossain vaiheessta tätä aamukoomaani kuuntelin 80-luvun musiikkia Spotifysta :D Ihan vain koska teki mieli.


Kirjoittelin siinä nettaillessani myös postausta tuonne kirjablogin puolelle Stephen Kingin kirjasta herääminen.


Kaiken tämän ajan hengailin ihan vain yöpaidassani.


Postikin ehti jo tulla ennen kuin sain päivävaatteet päälleni. Sain sieltä eräästä kirjablogissa voittamani kirjan.


Philippe Claudelin Harmaat sielut. Saa nähdä milloin tulen sen lukemaan, sillä omassa hyllyssäni on jo valmiiksi aivan liikaa lukemattomia kirjoja. No, eivätpä ne sieltä minnekään katoa. :D


Tämän jälkeen pesin vasta hampaani, sillä halusin purskutella Chordosyliä suussani, joten en siksi halunnut pestä hampaitanikaan ennen kuin olin juonut kahvini ja syönyt aamupalani, ja juon kahviani aina todella pitkään. Niin että se ehtii jäähtyä melko kylmäksi. Purskutella minun täytyi sen takia, että minulla on posken sisäpinnalla aivan älytön ja kipeä afta; viisauden hampaan takia luultavasti kun se on tainnut alkaa taas puskea läpi.



Tuon operaation jälkeen aloin siivota keittiötä, ja kuunnella samalla Spotifyn Viion suosituksia minulle, se näemmä tekee sellaisetkin nykyään.


Siivouksen jälkeen laittelin sitten tukkaani kampausta, ihan vain huvin vuoksi. Ei siitä kovin hieno tullut mutta sainpahan etuhiukset naaman pesun tieltä piiloon. 


Kello oli jo 13:20 kun aloin etsiä vaatekaaistani päälle pantavaa. Mokolma kaipaisi jälleen siivousta, en ymmärrä miksi se ei pysy millään siistiä. Tai no..ehkä se johtuu siitä, että vaatteita on niin paljon. Naiseuden ongelmia ja samalla todellinen  first world problem.


Otin kotiasustani "hurmaavan" peilikuvan. Päällä oli kokonaisuudessaan kirpparilta hommattu kokonaisuus. Toppi, joka on alunperin H&M:n sekä hame, jonka alkuperästä minulla ei ole niin minkäänlaista hajua. 


Huomasin hiuspinnejä etsiessäni hiuskoriste-laatikkoni olevan hieman epäjärjestyksessä. Niinkin pahasti, että erinäiset asiat olivat tarttuneet toisiinsa. Selvittelin kuvassa olevan suman, ja laitoin hiuskoristeet siististi takaisin laatikkoonsa. Poistin myös laatikosta ne tavarat, joilla ei ole mitään tekemistä hiusten kanssa. Kuten vanhan Samsung-puhelimen laturin. (mallin ennen älyaikaa), rannekorun, sekä heijastimen.




 Tämän suuren operaation jälkeen menin hoitamaan maanantain siivouspuuskassa unohtuneen kohteen pölyjen pyyhkimisen. Eli ikkunalaudan, sekä yöpöytäni. Seuraavana ennen ja jälkeen kuvat :D





Sitten olikin aika jo aloittaa ruuan teko, tai itseasiassa aloitin sen jo aiemmin mutta kuvan operaatiosta muistin ottaa vasta tässä vaiheessa. Tein siis kanarisottoa, ja se on tuo sotku joka kiehuu tuossa hellalla.


Samalla täydensin vähän eilistä salaattia. 


Kun ruoka oli valmista, oli aika laittaa Holby Cityn sairaala pyörimään Yle Areenasta, jota katselin pleikkarin kautta (viimeiset kymmenen minuuttia piti siirtyä katsomaan koneelle, koska pleikkarilla jakso alkoi jumittamaan, eli puskuroimaan ikuisuuksien ajan).


Samalla söin oikin kaunista ruoka-annostani.


Siinä syödessäni minulle tuli viesti, että H&M:n tilaukseni oln tullut. Syömisen jälkeen laitoin sitten housut jalkaan ja boleron päälle, ja suuntasin kohti R-kioskia, jossa paketti oli noudettavissa.


Kotona avasin paketit vain huomatakseni, että kolmesta tuotteesta vain yksi oli sopiva ja hyvä. Alla oleva pöytäliina on siis ainut asia, joka jää koko paketista tähän huusholliin. Se on kyllä ihana, en malta odottaa, että se pääsee keittiönpöydälle asti. :)


Kuuden maissa lähdin kohti kirjastoa, kun töistä jo aikoja sitten palannut Timo jäi imuroimaan. Ulkona olikin kaunis ilma.




Kirjastosta tultuani jäin sen ja kotimme välillä olevaan puistoon hieman istumaan  ja lukemaan. 



Aloitin lukemaan Lisa Genovan kirjaa Puolinainen. 

Kotiin palattuani siinä vähän ennen puolta kahdeksaa, huomasin, että kamerasta alkaa virta olla lopussa, joten laitoin nämä kuvat koneelle. Tämä on siis viimeinen kuva tältä päivältä. Kuvien koneelle laiton jälkeen katsoin Emmerdalea. Sen jälkeen katsoi Uutta Päivää, jota on näytetty nyt taas kesäuusintoina. Kun se loppui söin iltapalksi pari Digestive-keksiä ja muutaman mansikan, ja jatkoin aloittamani kirjan lukemista. Siinä välissä tosin laiton nämä kuvat latautumaan bloggeriin. Siinä meni aikaa jonkun verran.

Tämän jälkeen varmaan datailen jonkun aikaa, ja menen sitten hammaspesun kautta petiin lukemaan, ja siitä yöunille. Toivottavasti viihdyitte päiväni parissa. :D Tätä oli mukava pitkästä aikaa tehdä. Itse tykkään lukea näitä My day -postauksia muiden blogeista.

Hyvää yötä <3

Kommentit

  1. Kuulosti ihanan rennolta päivältä, aftasta huolimatta :)

    Mitä pidit Gabaldonista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on miulla vielä kesken..noin sivulla 140 :D Eli vielä aika alussa. En oikein ole vielä muodostanut mielipidettä siitä.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni