Elokuisen päivän asu



Viimein ihana vihreä mekkoni valkoisilla palloilla pääsi ulkoilemaan. Ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Voin vain sanoa että jo oli aikakin. Kun ajattelin keväällä lähestyvää kesää, näin itseni kirmaamassa juuri tämä mekko päällä paljain säärin ulkona. Tähän asti piti odottaa, että tämä kuvitelma toteutui.


Kirmasin mekko päällä tänään Rossoon syömään Timon ja Timon vanhempen kanssa. Tunsit itseni jopa ihan nätiksi. Asustin mekkoni vanhalla Vero Modan neulebolerolla, kummilta saamallani vanhalla korulla (hänen vanhallaan siis), sekä kirpparilta keväällä löydetyllä jättimäisen kukkaron näköisellä laukulla. Jalassa minulla oli pitsikenkäni, jotka eivät kuvan ottohetkellä vielä olleet jalassani.


Mukaan tarttui vielä perusmeikkini lisäksi sipaus uutta lempparihuulipunaani, sitä Yves Rocherilta vähän aikaa sitten tilaamaani. Mukaan tarttui vielä jotain muutakin; nimittäin hymy :)


Ravintolassa oli kivaa, ja asu oli oikein onnistunut ja kesäinen. Loppupäivä menikin eri vaatteissa kun lähdin ruokkimaan ystävieni kissoja. Illalla olisi ollut liian viileää kävellä kotiin mekossa paljassäärin. Päivällä mekko oli kuitenkin oikein hyvä, mitä nyt tuuli tuiversi hieman helmaa.

Onneksi ehdin käyttää mekkoa edes tämän yhden kerran tänä kesänä. Se on aivan ihana <3 Ja uskokaa tai älkää, se on ostettu Citymarketista ;) 

Oletteko te saaneet toteutettua unelma-asunne tänä kesänä?



Kommentit

  1. Ihana mekko! Näytät upealta. :) Citymarketissa tekee välillä todellisia löytöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^^ Joo, sieltä kyllä tekee joskus löytöjä. Tämän taisin ostaa joskus keväällä 2014 :)

      Poista
  2. On kyllä kaunis mekko ja kaunis sinä! :) Ihanaa, että otit myös hymyn asusteeksi, tuli oikein hyvä mieli tätä lukiessa!

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Pitäis useemminkin ottaa se hymy asusteeksi :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni