Mitä päässäni liikkuu tällä hetkellä


Vähän meinaa ketutus iskeä. En tiedä miksi. Tuntuu ehkä vain siltä, että kaikki ongelmat kasaantuvat yhtä aikaa isoksi pilveksi tuohon pään päälle, ja asioiden tekeminen on vaikeaa. Vielä vaikeampaa on suhtautua positiivisesti tulevaisuuteen. Kohta alkaa syksy, ja olen edelleen tyhjän päällä. Muilla ihmisillä on alkanut jo koulu ja aika usea menee jo töihinkin kesäloman jälkeen. Minä olen edelleen työtön. T-Y-Ö-T-Ö-N! Ja työttömänä tuntuu usein siltä, etten ole minkään arvoinen, jos en opiskele tai ole töissä. 


Jep. syvällisen äärellä ollaan siis jälleen. Nyt pitäisi kuitenkin keksiä jotain, millä saisi innon ja positiivisen fiiliksen takaisin. Vaikka ilmatkin ovat kohta aivan erilaisia (oikeastaan jo nyt) kun tuossa alla olevassa kuvassa. Ehkä kesän aikana otetuista kuvista voi imeä itseensä sitä auringon tuomaa energiaa. Sitäpaitsi minähän rakastan syksyä oikeastaan enemmän kuin kesää. Alkusyksyä  eli nimenomaan Syys-lokakuuta jolloin ilma on kirpeä, ja lehdet loistavat monissa eri väreissä. Sitä aikaa kun asujen kokoaminen on kaikista hauskinta, sillä ei ole liian kuuma mutta ei vielä liian kylmäkään. Syysmekot, täältä tullaan :)



Voisin jäädä vellomaan ahdistukseen, mutta ei minulla ole edelleenkään mitään syytä velloa siinä koko aikaa. Asioilla on tapana järjestyä, ja kun alan järjestelmällisesti hakea töitä, niin jossain vaiheessa tärppää, ja niitä löytyy.

Sitä ennen voin käyttää energiaani blogeihin ja luovaan kirjoittamiseen. Voin tehdä kivoja asioita, joista innostun yhä uudestaan. 

Pitää vain muistaa, että työ ei ole sellainen asia, joka määrittelee ihmisen. Työ ei ole ainoa asia, mikä tässä maailmassa on arvokasta. Se, että olen työtön, ei vähennä minun arvoani yhtään. Olen edelleen ihminen, joka toimii. Joka ajattelee, lukee ja kirjoittaa. Siinäkin on jo tarpeeksi.

Tähän loppuun voisin vielä kirjoittaa lyhyesti tämän viikonlopun suunnitelmista. Tänään olen siivoillut, ja siivoilu jatkuu kuudelta jälleen, kunhan olen syönyt ja katsonut jakson Bomb Girls -sarjaa, joka tulee tuossa kymmenen yli viiden. Huomennna eli lauantaina vietämme kaverini kanssa tyttöjen päivää ja käymme kirppiskierroksella ja syömässä kiinalaisessa ravintolassa. Sunnuntaina on sitten parisuhdeajan sekä ehkä vähän oman ajankin aikaa, ja kotoilu päivä yhdessä Timon kanssa. Ainakin viikonlopusta tulee mukava, ja toivottavasti saan siitä energiaa sen verran, että minulla riittää ensiviikolla energiaa töiden etsimiseen, hakemusten kirjoittelemiseen ja elämäntaparemontin jatkumiseen. 

Hyvää viikonloppua kaikille teille lukijoille <3 Mitäs te meinasitte tehdä?

Kommentit

  1. Tsemppiä! Vähän samoja fiiliksiä. :/ Työn saaminen nykyaikana on lottovoitto, jopa lyhyemmän pätkän. Toivottavasti pääset pian töihin! Ja tuo on kuitenkin ihan totta, ettei työtön ole huonompi ihminen tms. vaikka itsestä helposti siltä tuntuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)Tsemppiä sinne myös! Tuo pitäisi kyllä yrittää muistaa tosiaan useammin että se työttömyys ei määritä kenenkään ihmisarvoa. :)

      Poista
  2. Voi ei, minä kun luulin että opettajilla on hyvä työllisyystilanne, vaikka vakipaikkoja onkin vaikea saada. Tsemppiä! Löydät kyllä vielä jotakin.

    Minäkin odotan syksyä ja sitä että saa sovitella päälleen ihania syysmekkoja. Parasta aikaa vuodesta.

    VastaaPoista
  3. Se kun riippuu siitä minkä opettaja on. Valitettavasti peruskoulun ja lukion aineenopettajista on ylitarjontaa ja amaa paikkaa voi olla hakemassa uuseampi hakija. Ja miulla ei oo edes sijaisuuskokemusta. Sijaisuuksiakin on vähemmän tarjolla huonon taloustilanteen takia. Olen hakwnut siksi myös muitakin töitä kuin oman alan. Pitää vaan yrittää niin pitkään että tärppää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori että tuli noin paljo kirjoitusvirheitä :D Kännykällä vastaamisen varjopuolia :P

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni