Odotuksia syksylle

Kuuntelen pitkästä aikaa Maija Vilkkumaata, ja siivoan. Voin haistaa saapuvan syksyn, sillä kaunis auringonpaiste saa seurakseen viileän tuulen. Päivällä on lämmin, illalla voin tuntea tuulen, joka kuiskii syksyn nimeä. Kaikki valmistautuu kuolemaan talven tieltä mutta vuoden kauneutta on edelleen jäljellä. Kesä on vasta taittumassa kohti hämäriä iltoja ja syyssadetta, joka hakkaa ikkunaan. Minä siivoan. Kuuntelen, ja laulan mukana. Kaikki on hyvin. Syksyllä on niin paljon annettavaa minulle vaikka ei aina siltä tunnu. Toivottaakseni syksyn tervetulleeksi, aion kertoa blogissani niistä asioista, joita syksyltäni odotan.

Odotan, että pääsen käyttämään ihanaa syksyn henkeä uhkuvaa mekkoani...



Odotan sitä, että pääsen kirjoittelemaan kirjeitä sateisina syysiltoina, kun ulos ei voi mennä.

Odotan Poets of the Fallin keikkaa, joka koittaan lokakuun alussa.

Odotan sitä kun voin lukea peiton alla kasan kirjoja, ja oppia niistä. Odotan myös sitä, että voin kehittää itseäni erilaisilla tavoilla, kuten vaikkapa tutustua Mielen joogaan.
Odotan niitä kauniita ruskapäiviä, kun pääsen kävelemään ulkona, ja ihailemaan syksyistä luontoa.



Odotan myös marraskuun NaNoWrimoa, jonka aikana aion tällä kertaa oikeasti saada kirjoitettu romaanille raakaversion. Odotan ylipäätänsä syksyltä sitä intoa ja halua taas kirjoittaa enemmän. Ehkä tänä syksynä saan kirjoittamisen kipinän taas takaisin.

Odotan myös hetkiä rakkaiden ja ystävien parissa. Odotan värityskirjojen värittämistä omassa rauhassani, piirtämisen harjoittelua, musiikin kuuntelua, jumppia, pitkiä kävelylenkkejä ja paljon paljon muita aktiviteetteja. Vaikka syksy ahdistaakin, sillä olen edelleen työttömänä ja koen turhautumista siitä, etten ole töissä ja tekemässä jotain järkevää, muistan myös nämä monet asiat, jotka tekevät syksystä myös elämisen arvoisen.

Mitä te odotatte tulevalta syksyltä?


Kommentit

  1. Odotan syksy innolla et pääsen bloggailee syyskuun juttuja ja lukemaan cosmopolitan lehtiä viltin alla. Rakas täti helteet on vielä tulossa tai on jo täällä savonlinnassa aamut alkaa olla kylmiä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänne näyttää säätiedotus ylimmillään 22 astetta mutta aurinkoista ja poutaa. Ihan hyvät ilmat siis. Iltasin on kuitenkin jo aika viileeta..eilen tuli puistossa lukiessa melekein vilu joskus seitsemän aikoihin illalla. :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni