My weekend


Lähdin perjantaina viikonlopuksi sukuloimaan kun sattui olemaan sinne päin menevä kyyti. Viikonloppu olikin mukava pako työttömän arjesta. Maisemanvaihdos välillä tekee hyvää. Perjantaina otettiin jopa asukuvat matka-asustani. :)
Päällä päätyi Lindexin "lehmä-housut" ja kirpparilta löydetty toppi :D Kaulassa oli seitsemän vuotta sillten vapputorilta ostetut helmet.  Sitten matka alkoi ja päädyin määränpäähäni, eli siskoni perheen luo joskus vähän ennen kahdeksaa illalla. Lähdimme melkein heti uimaan, tai no minä en uinut tällä kertaa, ja siskontyttö sanoi autolle kävellessä minulle, että olet sitten laittanut yöpuvun päälle. Kuulemma toppini näytti yöpuvun yläosalta :D Tietääkseni se ei kuitenkaan ole yöpuku, ja jos onkin, aion silti käyttää sitä päivävaatteena ;) Se on niin söpö <3

Seuraavana päivänä siskoni oli töissä, joten painuin siskontyttöjen kanssa kirkonkylälle, kun he menivät tapaamaan ystäväänsä. Nuoremman siskontytön bestistä ilmeisesti. :D Jätimme hänet jo kyydistä ja menimme vanhemman siskontyttöni kanssa siskoni miehen, heidän isänsä kyydissä hautausmaalle, ja kävimme kastelemassa kukat äidin sekä siskoni isän haudoilla. Sitten jatkoimme matkaamme kävellen kohti Kirkkorantaa, jossa yhytimme nuoremman siskontytön kavereineen. 
Hetken ehdimme nauttia kauniista päivästä rannalla ja ottaa pari kuvaakin, kunnes lähdimme kohti kauppaa. Kaupasta suuntasimme alikulkutunnelin kautta kohti leikkikenttää, tosin jäimme matkan varrelle vähäksi aikaa nurmikolle istumaan. Alikulkutunnelissa oli muute hienoja graffitteja, ja samalla tieto siitä minkä kunnan kirkonkylällä olimme ;)

Nurmikolla ehdin juomaan omenan makuista juomaani...


Ja nappasin kaukokuvan maailman suurimmasta puukirkosta, tai no lähinnä sen tornista :D


Lähdimme takaisin kohti Kirkkorantaa, ja matkalla sinne kyytimme soitti tulevansa hakemaan, ja sitten lähdimme :D Siwan kautta ;) Lisää mehujäätä. <3

Tänään ehdimme tehdä vielä vaikka mitä ennen kuin minun kyytini kohtia kotia saapui. Syötiin grilliruokaa ja käytiin viemässä vanhempi siskontyttöni asunnolleen kaupan kautta. Näin myös ensimmäistä kertaa hänen yksiönsä. Siskoni luokse palattuamme ehdimme vielä katselemaan valokuvia ennen kuin minun kyytini saapui. 

Kaiken kaikkiaan oli oikein mukava viikonloppu. Silti oli kuitenkin ihana palata kotiin. Nyt kirjoitan tätä postausta ja kuuntelen Coldplayn levyäni <3 Varmaan pyörin netissä vielä jonkin aikaa, ennen kuin ryhdyn iltatoimille ja painun nukkumaan.

Onko teillä ollut mukava viikonloppu? ^^

Kommentit

  1. Onhan siinä asussa hieman pyjamamaista, rentoa tunnelmaa, kun nyt tulit maininneeksi :D Minä olen ihan kamala, ja zuumailin vaan kirjahyllyyn, että mitä kirjoja sieltä löytyy... :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tommonen päiväpyjama sitten ;D Ei yhtään hullumpi juttu toisaalta, ainakin oli mukava päällä ja vilpoisa automatkalle helteessä ;) Ymmärän kiinostuksen kirjahyllyyn, se on meitsillä eka asia mitä tsiikailen kun oon jonkun luona kylässä :D Ja saapihan sitä zoomaille, kirjahyllyssä ei ole salaisia kirjoja ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10