Arkeen paluu

Tulimme pääsiäisenvietosta takaisin kotiin tiistaina iltapäivällä. Pääsiäinen oli oikein ihana ja stressivapaa. Tuli syötyä hyvin, oltua hyvässä seurassa ja sitten sain luettua kolme kirjaakin kaiken muun hyvän lisäksi. Saatiin myös kutsu häihin kesäksi. Vaatekriiseilyni sen suhteen on tainnut jo alkaa : D Nyt olisi sitten kaksi kesäjuhlaa edessä. Siskontytön rippijuhlat ja Timon lapsuudenkaverin häät, eli voisin harkita jonkin mekon ostamista. Kunhan vain löytyisi sellainen budjettiin sopiva.

Eilen siivoilin asuntoa, kun äiti ja veli olivat tulossa kylään. Kävivätkin aika pikaisestikin, mutta kahvit juotiin, ja sitten kävin parissa kaupassa heidän kanssaan ennenkuin lähtivät. Muuten ei tässä ole mitään ihmeempia tapahtunut. Eilen käytiin sitten Timon kanssa lenkillä iltapäivällä, ja tuli tehtyä sellainen lenkki, että jaloissa tuntui.

Kuvia ei nyt valitettavasti taaskaan ole. Lupaan kuitenkin ryhdistäytyä siinä valokuvauksessakin. Sitten vielä yksi juttu. Lisäsin tuonne sivupalkkaan linkin toiseen blogiini, joka siis käsittelee lukemiani kirjoja ja ajatuksiani niistä. Tässä vielä tähänkin linkki kyseiselle sivulle. http://narseskankirjanurkkaus.blogspot.com/

Eli tervetuloa vain sinnekin lueskelemaan ;)

ps. muutin tuonne sivupalkkiin vaähän muutakin. Nyt ovat jutut siellä vähän uudemmassa järjestyksessä, ja tunnisteet siirtyivät tuonne alapalkkiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8