Löpinää

Tänään näyttäisikin olevan sateinen ilma jälleen kerran. Harmittaa hieman, koska pitäisi mennä kaupungille etsimään synttärilahjaa kaverille, eikä sää juuri houkuttele. Huomenna olen matkalla Joensuusta Kuopioon ja tulen sieltä perjantaina takaisin. Suunnitelmissa olisi ainakin shoppailua, tosin ei minulla ole varaa mitään hirveästi ostella. Ainoa asia, jonka haluaisin nyt kevääksi, jos löytäisin sopivan ja kohtuuhintaisen, on hame. Saa nyt nähdä. Alaosat kun ovat sellaisia, että niitä ei kirpputoreilta pysty löytämään kovin helposti tällä lantiolla, mikä on harmi sillä haluaisin keskittää vaateostokseni kirpparille. Katsotaan nyt jos sen keväthameen kuitenkin raaskisi vielä ostaa, niin sitten olisi kaikki tarvittava tälle keväälle olemassa. Ainakin suunnilleen. : D

Se kuitenkin sitten niistä vaatehaaveista. Elämässä on kuitenkin muutakin kuin vaatteet ja asusteet. Yllättäen. : D   On ihan huippua päästä pitkästä aikaa käymään kaverin luona. Tykkään ihan älyttömästi matkustaa kyläilemään. Valitettavasti kauhean usein ei ole varaa matkustella, joten nämä matkat ovat harvinaista herkkua. Kesälle on myös pari matkaa jo suunniteltu. ;)

Pitäisi tässä kohta alkaa tekemään jotain järkevääkin. Olen tässä lähinnä katsellut televisiota ja syönyt aamupalaa, enkä ole juuri mitään muuta saanut aikaiseksi. Halusin tulla vähäksi aikaa höpöttelemään tänne niitä näitä, ennen kuin teen mitään muuta järkevää. Katsotaan olisiko illalla mitään järkevämpää postattavaa.

Oikeastaan aika vapauttavaa, kun ei vielä ole kauhean paljon lukijoita, niin saan aika hyvin päättää itse blogini sisällöstä ilman kenenkään vaatimuksia. Silti toivoisin, että saisin edes muutaman lukijan. Välillä on tympeää kun tuntuu, että kirjoitan tätä vain itselleni. Niin ja jos siellä on joku/jotkut, joka käy tätä lueskelemassa, niin laitapa kommenttia tulemaan. ;) Risuja, ruusuja ja toiveita kaivattaaisiin! ;)



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni