Home, sweet home!

No niin, alan saada jonkinlaista innostusta tähän hommaan, kun alkaa näitä postausideoita sadella ja silleen. ;) Anteeksi kirjakielettömyyteni! Jos nyt kuitenkin menisin itse asiaan, ja tekisin sen mitä olen jo pari päivää miettinytkin. Eli nyt olisi sellaista pienimuotoista kotiesittelyä tiedossa! Kuvasin tuossa yksi päivä vähän meidän olohuonetta ja keittiötä, joten niistä olisi nyt kuvia tiedossa. 


Tässäpä olisi nyt ensinnäkin kuvaa minun, kröhöm, työpisteestäni. Tässä siis hoitelen koulutehtävien teon, blogin päivittämisen ja ihan vain yleisen datailun. Aika paljon on tavaraa pöydällä, ja seinällä sen yläpuolella. Tykkään siitä, että voin välillä työn lomassa vähän katsella hauskoja ja komeita kuvia. (Johnny Depp ja aurinkoa ottava lehmä esimerkkinä!! Tietänette varmaan kumpi edustaa komeaa ja kumpi hauskaa ;)).  Lamppua en juurikaan käytä. Se on nykyään enemmänkin koriste, joten Hello Kittyillä ei ole tulipalovaaraa. : D


Tässäpä sitten rakas tietokoneeni vähän lähempää. Raaskin tuossa vähän aikaa sitten ostaa uuden koneen, kun vanha alkoi olla hieman huonommassa kunnossa, ja tällainen ASUS.merkkinen ystävä tämä nyt on. Olen ollut häneen oikein tyytyväinen. Niin ja tuossa näkyy tuo hauska kynäpurkkini lähempää. Teksti tuossa jäniksen vieressä, niin siinä lukee Shut up : D Kuten huomaatte varmaan, niin minussa on vielä tällainen lapsellinen puoli olemassa. Tykkään tällaisistä hassuista jutuista. : D Eikä siinä ole mielestäni mitään pahaa. On hyvä säilyttää pieni lapsi sisimmässä ;)


Tässäpä on sitten työpöytäni vieressä oleva lipasto. Tällaisen hyvin sinisen asetelman olen siihen tehnyt. Paperilla peitetty kuva esittää siskontyttöäni. En halunnut häntä altistaa blogilleni ilman lupaa : D  Vähän valottui tuo kuva, en ole vielä kauhean taitava tässä valokuvauksessa. Kehityn toivottavasti kuitenkin koko ajan. ;) 


Tässä sitten näkymää koko tästä nurkkauksesta. Ihan tiptop-siistihän tuo pöytä ei ole mutta kohtuullisessa kunnossa. Tämä on siis tämä minun nurkkaukseni niin sanotusti, tosin toisella puoella pöytää on vielä kiikkutuoli. Toisella puolella huonetta on sitten Timon pöytä tietokoneineen. Olemma selät vastakkain silloin kun olemme molemmat koneillamme. Siinäpä yksi vinkki parisuhteen toimimiselle. Läheisyyttä välimatkan pääsä ;) Meidän taloudessa tosiaan on pakko olla omat koneet molemmilla, muuten ei mistään tulisi mitään. Niin, ja minä en ainakaan paljoa koneella ehtisi olemaan jos jakaisimme yhteisen sellaisen ;)


Tuollahan tuo Timon tietokonenurkkauskin näkyy. Eli hänen toinen rakkaansa, pöytäkone. ;) Sittenpä tuossa olisi hyllyä sun muuta. Tietenkin tuossa on myös minulle läheinen toveri, eli televisio. Olohuoneen pöytäkin näkyy siellä ja sohva takaapäin. : D. Tuossa vaaleassa hyllyssä on vähän kaikenlaisia koriste-esineitä ja sensellaista. Sitten siinä on myös meidän lautapelit. Voisin esitellä ne joskus tarkemmin ;) Niin ja possu siellä kurkkiin. Se nyt on aina milloin missäkin tarkkailemassa. ;) Kaapin sisällä on dvd-kokoelmamme. 


Tässä sitten yleisempi näkymä olohuoneen tästä puolesta. Ihan kiva vai mitä. Hieman liikaahan meille on tuota tavaraa kerääntynyt mutta sellaista se on. Huonekalutkin ovat suurimmaksi osaksi sukulaisilta ym. saatuja, mutta kyllä ne ovat aika hyvässä kunnossa. Pidän kyllä olohuoneestamme aika paljon. Se on ihan meidän näköisemme. Joitain yksityiskohdista voisin tehdä erillistä postausta jossain vaiheessa. 


Niin ja tässä on tämä näkymä niin sanotusta kodin sydämestä, ja pidän kyllä hänestäkin aika paljon. Keittiönpäydällä on aina välillä tuollaista irtonaista krääsää mutta sehän vain kielii siitä, että täällä eletään. ;) Uskokaa pois, se on ollut sotkuisemmassakin kunnossa. Pöydän ääressä syömme aika harvoin mutta kyllä sitäkin tulee aina välillä harrastettua. Etenkin keittoruokien kanssa, mitä olisi tänäänki luvassa ;) Jos nyt saan Timon riivittyä koneelta pelaamasta, ja pöytään syömään. ;)


Tässä vielä vähän tarkempaa näkymää keittiömme ikkunalaudasta. Siinä on tuikkukippoja poikineen. Yleensä siinä on ollut myös mariskooli mutta nyt se on löytänyt väliaikaisesti paikkansa teepussikokoelmansa kanssa keittiön pöydältä. Tässäkin näkee tämän meidän sisustuksemme, kröhöm, päävärit. Eli vihreää ja sinistä meillä enimmäkseen on. Sininen on minun lempivärini, ja vihreä Timon. Tosin olen nyttemmin lämminnyt vihreälle itsekin, joten olen värivalintoihimme oikein tyytyväinen. Kauniita värejä molemmat ;)

Siinäpä sitten oli tällainen sneak peak asuntoomme. Tällaistä täällä. Hieman kotikutoista mutta mukavan kodikasta. ;)







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni