Tyypillinen maanantai

Tänään olisi pitänyt lukea muun muassa hieman näistä kavereista huomista tenttiä varten..






Lukemisesta ei kuitenkaan olet tullut jostain syystä mitään. Koko päivän minua on särkenyt kainaloon. Aiva, luittte aivan oikein, kainaloon! Siellä on sellainen lärpäkeluomi, joka on varmaan hankautunut johonkin. Kipu nimittäin tulee siitä ja sen ympäriltä. Niin ja se näytää punaiseltakin. : ( Kaupassa onnistuin käymään Timon kanssa, ja muuten olenkin enemmän tai vähemmän hengaillut netissä. Voe kökkö. 

Tuntuu kyllä siltä, että muistaisin niistä parin viikon takaisista luennoista aika paljon mutta silt pelottaa, että tentti menee tällä lukemisella penkin alle. Aloitin taas liian myöhään, eikä nytkään sitten ole ollut fiilistä siihen, että olisin kovasti lukenut. Tässä illalla olen blogien lukemisen lomassa vähän yrittänyt katsella mutta laihoin tuloksin. En ole päässyt lukemisessa noihin ylläoleviin herroihin asti edes, ja he ovat tärkeä osa tenttiä. No, Putin nyt ainakin. Onneksi tentti on huomenna vasta kahdelta. Se hepottaa hieman. Ehdin lukea siis vielä aamupäivällä.

Ensin täytyisi kuitenkin herätä aikaisin ja käydä näyttämässä tätä hemmetin luomea yths:llä. Ei mikään paras päivä siis ole ollut tänään. Johan se olisi aamun hölmöilyistä pitänyt arvata. Kyselin nimittäin amanuenssilta turhaan tentin paikkaa ja kellonaikaa, kun en vain huomannut niitä weboodista. Kaiken kukkuraksi meinasin laittaa sen jälkeen amanuenssin vastausähköpostiin vastatessani sähköpostin allekirjoitukseen hänen nimensä. Eli aamu ei alkanut vahvasti. Päivä on muutenkin ollut niin maanantai kuin vain voi päivä olla. Niin ja maanantaihan tämä onkin.

Nyt menee jaaritteluksi. Pitää varmaan painua tästä nukkumaan. Jaksan sitten käydä huomenna yths:llä ja epäonnistumassa tentissä. Adious amigos/amigas!

ps. Toivottavasti teillä on ollut parempi päivä kuin minulla!
pps. Olisiko parempi kirjoittaa tätä näin, että teksti asettuu tällä tavalla, vai olisiko parempi, että tasaan aina teksin niin kuin olen tähänkin asti tehnyt?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni