Asuja ja elämää

Hei, olen täällä taas. Tälläkertaa saatte ainakin kuulimisia, ja pari asukuvaakin, kahdesta eri asusta. Tämä ensimmäinen on viikko sitten, eli edellisenä maanantaina päälläni ollut.  Housut tuosta puuttuvat, ne olivat kirkkaansiniset jegginssit tuolloin. Niin ja tämä ei nyt ole kovin imarteleva kuva. Tuntuu, että tässä tuo paita korostaa vatsani isoutta, mikä ei ole kauhean kiva juttu mutta aion käyttää tuota paitaa silti, koska muuten se on ihana. : ) Joskus voi unohtaa tällaiset pikkuviat, ja vain nauttia siitä, että päällä on kaunis vaate, ja että se näyttää ainakin peilistä katsottuna ihan hyvältä. 

Laitanpa tähän vähän nätimmän kuvan, jossa maha ei ole pääasia ;) Tässä kuvassa näkyy se seikka, miksi tykkään tästä paidasta. Minusta tässä on ihana kaula-aukko, ja vaikke se nyt ei aina välttämättä ole ihan edukseen rintavarustuksellekkaan, mutta tykkään siitä silti. (anteeksi kun järkytän teitä näin,mutta ehkäpä paremmin muotoilevat rintaliivit olisivat ihan jees tämän paidan kanssa. ;))

Olin tässä asussa viikko sitten muun muassa lounaalla anopin kanssa, kuten myös samassa seurassa kaupungilla, ja prismassa ostoksilla niin sanotusti. Lounas oli muuten rossossa, ja söin vuohenjuustosalaattia siellä. Siitä en muuta voi sanoa kuin nam!!! Suosittelen siis ;) 

Tähän väliin, ennen tämän päivän asua,voisin kertoa vähän viikonlopusta ja siitä, mitä silloin tein. Käytiin poikaystäväni kanssa ensimmäistä kertaa ehkä noin kolmeen vuoteen kahdestaan rossossa syömässä. Valitettavasti asun kuvaaminen ei sinä päivänä tullut pienee mieleeni. Söimme molemmat pitsaa, joskin eri muodoissa ;) Olin pukeutunut mekkoon pitkästä aikaa. Yritän muistaa ottaa siitä kuvan päälläni joskus. Kyseessähä on siis tämä mekko...näyttääpä muuten aika tyhmän väriselta tässä kuvassa mutta voin vannoa, että luonnossa ja paremmassa valaistuksessa väri ja kuosi on paljon nätimpi!!


Teimme toki muutakin viikonloppuna. Rossossa syömisen jälkeen lauantai jatkuin ensiksi Anttilassa käynnillä.  Poikaystä osti sieltä Angry Birds-possun sieltä. Sitä kun painaa, niin se röhkii vähän samalla tavalla kuin siinä    pelissä. Minä ostin sitten Kreisi-Aliaksen, jota päästiinkin illemmasta testaamaan kaveripariskunnan kanssa, ja hauskaa oli : D Sitä ennen olin käyttänyt iltapäivän leipomiseen ja tehnyt juustosarvia ja vadelmavalkosuklaaneiöitä, joista niistäkään ei valitettavasti ole kuvaa. Edellisenä iltana olin tehnyt myös kuningatarmuffineita. Pidettiin siinä sitten kaveripariskunnan kanssa peli-iltaa ja herkuteltiin :) Oli ihan sikahauskaa, jos sallitte ilmaukseni.  ;) Ainakin sai nauraa, ja viettää mukavaa iltaa hyvässä seurassa. 
Sunnuntai menikin sitten enemmän ja vähemmän laiskotellessa. Minä katsoin Gilmoren Tyttöjen kolmoskautta, ja Timo pelasi koripallopeliä tietokoneella. Kävimme myös yhdessä pitkällä lenkillä ja kaupassa. 

Tänään olikin sitten paluu arkeen, kun minulla oli kerrankin luennot. 10-12 ensimmäinen osa, (ottaen huomioon akateeminen vartti molemmin puolin) ja sitten toinen osa samoja luentoja 14-16. Aiheenahan oli Neuvostoliiton ja Venäjän lähihistoria. Tänään tosin oltiin jo Venäjän historiassa, ja Putinin valtakaudessa. Luennot alkoivat siis jo perjantaina, jolloin käytiin neuvostoliitto aika noepeasti läpi, ja sitten sen jälkeinen Yeltsinin aika esimerkiksi. Luennot ovat kyllä olleet todella mielenkiintoiset. Meillä on brittiläinen professori vierailevana luennoitsijana pitämässä niitä. Yllättävän hyvin olen pysynyt kärryillä. Sekin tosin helpottaa, että diat saa moodlen kautta. Huomenna olisi sitten lisää samaa aihetta luvassa. Tosi luennot alkavat jo kahdeksan jälkeen aamulla. Nyt sitten tämän aasinsillan kautta pääsemmekin tämänpäiväiseen asuuni. Eli tässäpä tämä olisi. 


En tiedä onko tämäkään kovin imarteleva kuva, mutta asu ainakin näkyy, tykkäsin kyllä tästä asusta todella paljon. Siinä pääsee ruutupaitani esille. Kuin myös rakkauteni siniseen väriin. ;)

Tässä sitten vielä hivenen vinompi näkemys asusta, Paljon imartelevampi kuvakulma. ;) Ainiin, kaikki muuta vaatteet ovat Lindexiltä mutta tuo sininen neule on kirpparilta ostettu, ja oli muistaakseni alunperin Vero Modan. Pitsisen rintaruusun olen saanut joululahjaksi, ja se pääsi ensimmäistä kertaa niin sanotusti ulos. ;) Minusta se toi kivan lisän asuuni. Niin ja oli vaihtelua ainaisiin kaulakoruihin, joita yleensä käytän. Oli hyvin tyttömäinen olo tänään kyllä ;)

Haluan laittaa vielä yhden kuvan tänne. Tämä tuleva kuva ilmentää suhtautumista poikaystävääni, ja joihinkin hänen juttuihinsa. Tällä kertaa ilmeeni tosin sain alkunsa kuvaamistilnateesta mutta kyllä jokin muukin voi sen tuoda kasvoilleni. Yleensä siis kuitenkin poikaystävän toimesta ;)


Taitaa olla tuttua useammallekin naisihmiselle, vai? Tähän kuvaan taidan jättää tämän postauksen. Pitäisi varmaan syödä jotain. Niin ja katsoa samalla Gilmoren Tyttöjä ;) Seitsemän maissa olisi tarkoitus mennä yhden kaverin kanssa lenkille. Loppuilta varmaan menee tv:n parissa. Muun muassa Täydelliset naiset tulee tänään. Huomenna sitten luentopäivä, ja muuta mukavaa. Samoin keskiviikkona. Torstaina alkavat sitten hyvin ansaitut vapaat, ja menen kaverin kanssa käymään kirpparilla. Viikko alkaa siis olla täyteen suunniteltu ;) Pääsiäiseksi menemme sitten Timon vanhempien luo.










Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni