Ihana päivä!


Tällä kertaa näkymä keittiön ikkunasta oli vähän aurinkoisempi kuin edellisen kerran kun otin siitä valokuvan. Joskus voisin mennä ulos kuvailemaan. Tänäänkin olisin voinut, jos ei olisi ehtinyt pilvistyä ja synkistyä iltaa kohden. Tuli nimittäin nukuttua parin tunnin ruokaettonet, ja ai että ne tekivät hyvää. 

Vaan sitten itse asiaan! Silläkin uhalla, että tästäkin blogista tulee oikea materiakeidas ja kulutuksen suurjuhlaa, niin laitan tähän kuvia muutamasta uudesta jutusta. Ainakin ne olivat tarpeellisia ja silmissäni ah niin ihania, ja aion pitää niistä hyvää huolta. : D


Nämä olivat ainakin tarpeelliset sillä entiset kenkäni alkavat olla rikkinäiset, (niillä entisillä kävin tosin lenkillä äsken.) ja tarvitsin uudet peruskengät joilla voi liikkua ihmisten ilmoilla. Ostin nämä Prismasta asiakasomistajapäiviltä. Sattuivat sopivasti hollille ;)


Tällainenkin ystävä lähti mukaan. Se löytyi vieläpä poistoista, ja siihen sai poistoalennuksen päälle myös asiakasomistaja alennusta, joten ei ollit yhtään huono ostos. Tuollaista pientä laukkua olin kaipaillutkin. Sen saa mukavasti olan yli, mikä on plussaa. Olen nimittäin miettinyt, että menisin tänä vuonna ilosaaren yhteydessä järjestettävälle Sulo-klubille, joka on siis silloin perjantaina ennen ilosaarta. Siellä on tuollainen pikklaukku hyvä olla olemassa, etenkin kun sen saa olkapään yri laitettua. Ei pääse väentungoksessa kukaan varastamaan ;)Äidin kaapista löysin sitten tällaisen aarteen. Hänen mielestään tämä on ruma laukku, joten sain sen itselleni. Minusta tämä on ihana. Tämäkin on tällainen pikkulaukku mutta tykkään siitä paljon. Eiköhän tuonne kaikki tarpeellinen mahdu mukaan kauniina kevätpäivänä. ;) 

Tässä näette hänet hieman lähempää. Samoin kun peukalonkynteni, joka on oikein herkullisen värinen. Innostuin viime viikolla lakkaamaan kynnet pitkästä aikaa. Tosin lakka ei ole kauhean kestävää, kun on alkanut jo kulua pois. Tällä hetkellä se on ainut lakkani, jota siis kehtaan ja haluan käyttää. Pitäisi ostaa jotain muunkin väristä, en vain ole vielä päättänyt että millaista. 

Tänään on ollut aika hyvä päivä. Nukuin aamulla ihanan pitkään ja iltapäivällä vielä päiväunet. Äsken kävimme tunnin pituisella lenkillä, ja sain viimeviikkoisesta tentistä arvosanaksi 4! Tunsin siis Jeltisinin ja Putinin paremmin kuin uskoinkaan ;) Huomenna pitäisi lähteä etsimään synttärilahjaa kaverille, siivoilla vähän ja tehdä koulutehtäviä. Eiköhän kaikki tule tehtyä nyt kun olen saanut tänään levätä kunnolla. Nyt voisin mennä suihkuun ja sitten asettautua odottamaan sohvalle Täydellisten Naisten alkamista. Palaillaan astioille jälleen huomenna ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8