Sitä sun tätä!


Päätin tulla raapustelemaan tänne tällä kertaa vähän kuulumisia. Kuvina olisi sitten niitä yksityiskohtia asunnosta vähän tarkemmin. Niin ja tämä unohtunut kiikkutuolinurkkaukseni.( Isänperintöä..tavallaan. Isä sai tämän kiikkutuolin 50-vuotis lahjaksi aikoinaan. Sain sen tänne meille, kun äiti muutti kirkonkylälle, eikä tämä oikein olisi mahtunut hänen uuteen asuntoonsa. Ei se meilläkään kyllä ihan oikeuksiinsa pääse mutta mahtuupa se tänne kuitenkin.)

Viikonloppu on tässä hujahtanut mukavasti. Ei olla tehty mitään kauhean ihmeellistä. On tullut herkuteltua ja katseltua leffoja. Olen myös ollut paljon koneella lueskelemassa muiden blogeja. Niin, ja olen kirjoittanut sen 50-faktaa postauksen koneelle, ja ottanut sitä varten hieman kuvia. Saa nyt nähdä minä päivänä saan sen tänne asti.


Tällaisella paikalla possu, jonka nimi on muuten Hector, oleili eräänä päivänä. Sen vieressä voimme nähdä osan meidän lautapeleistämme. Uuhlalaa. Tällä hetkellä possu on tässä pöydällä vieressäni. Jebujee! Sillä on kiva välillä pilkata vähän sitä sun tätä ;)

Pyydän anteeksi sitä, ettei tässä postauksessa nyt ole mitään punaista lankaa, vaan hypin sinne tänne. Eilen lueskelin vanhoja lukion äidinkielen aineitani, ja sieltä löysin vanhan äidinkielen preli-aineen. Siihen opettaja oli kirjoittanut, että tekstistäni puuttuu järkevä johtoajatus, ja että hypin siinä sinne tänne. Yleensä kirjoitin lukiossa, etenkin viimeisenä vuotena, hyvinkin järkevästi rakenneltuja tekstejä. Sain aina nimenomaan kehuja siitä,että minulta löytyi teksteistä punainen lanka, ja että minulla oli hyviä ajatuksia. Prelissä oli siiten kai mennyt jotain pieleen, tai sitten opettaja ei muuten vaan tykännyt tyylistäni siinä. Niin ja olin ottanut siinä riskin ja tehnyt runo-analyysin. Ne olivat aina aika vaikeita. Onneksi kirjoituksissa pelasin sitten varman päälle, ja otin tutumman aiheen. Magnanhan lopulta sitten kirjoitin. Silloin olin vähän pettynyt, koska olisin kovasti tahtonut eximian. Nykyään sillä ei ole mitään väliä. Hyvin olen yliopistossakin pärjännyt vaikka en E:tä ja L:ää kirjoittanutkaan! : D


Sitten lisää yksityiskohtia. Tässä on tällainen pippuri&suola mylly, jonka Timon äiti antoi minulle, kun niin kovin sitä ihastelin. Minusta tämä oli niin hauskan näköinen, kun se näyttää vähän sellaiselta ukkelilta. Silmät ja suu löytyy ja silleen. : D (näköjään tuonne on jäänyt kahvia pannuun, kun olen kuvannut. No ei voi mitään. :D) Tuo on kyllä osoittautunut käteväksi kaveriksi!Timo ei tykkää pippurista ruuassa, niin tuosta on hyvä laittaa sitten pippuria ihan vain omaan annokseeni. Jauhelihakeittoon laitoin tuossa eräänä päivänä, kun sitä söimme. Hyvin toimii siis!

Tänään katselin tv:stä sitä Iholla-sarjaa. Kummallisesti niilläkin naisilla on ainakin osittain samoja ongelmia kuin  minulla, ja varmaan muillakin naisilla. Tosin se on mielestäni vähän tyhmää,kun kaikki heistä taitavat olla kotoisin Helsingistä tai pääkaupunkiseudulta. Vaan ihan viihdyttävää katsottavaahan tuo oli näin sunnuntaiaamuna. Sen jälkeen olen pessyt pyykkiä, ja käynyt apteekissa ja kaupassa. Ihan mukavasti siis on tullut näitä kotihommia tehtyä. Neljältä tulee sitten kaveri kylään, ja nautitaan teetä ja hedelmäsalaattia. Kohta pitäisi varmaan alkaa sitäkin tekemään. Nautin aina tämmöisistä  kiireettömistä ja hitaasti kulkevista sunnuntaipäivistä. On niin mukavaa vain olla, ja vaikkapa kirjoitella tätä blogia. Huomenna ajattelin sitten ryhdistäytyä ja lukea tenttiin ja vähän katsella niitä nettitehtäviä, jotka ovat rästissä. 


Tähän loppuun laitan vielä kuvan käsivoiteesta, jota ostin tässä yksi päivä. Olen kyllä tykästynyt tähän. Tässä on hyvä tuoksu ja tämä jättää kädet oikein pehmeiksi. Ainoa huono puoli on se, että kädet ovat tahmaiset aika pitkään laiton jälkeen. Muuten kyllä olen tykännyt tästä, enkä kadu tämän ostamista ollenkaan. Jeejee! Nyt pitänee varmaan tehdä jotain muuta välillä. Pyykit esimerkiksi kaipaisivat ripustamista, ja sitten voisin tehdä tosiaan sen hedelmäsalaatin valmiiksi. Ihanaa kun saan ystäväni kylään taas pitkästä aikaa. On mukava rupatella teen äärellä niitä näitä. Maailman parannusta ja niin edes päin. Jep, taidan lopetella tämän postauksen tähän ennen kun keksin jotain muuta lörpöteltävää tänne. ;)





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni