Kuopion matkalta mukaan tarttunutta

No niin, nyt on aika vähän tarkastella, mitä tulikaan Kuopiosta ostettua. Enimmäkseen ostin kaikkea pientä tarpeellista (ainakin omasta mielestäni :D), mutta mukaan tarttui myös kaksi vaatetta. Tässä postauksessa esittelen kuitenkin kaikki ne muut jutut, ja vaatteet jäävätkin sitten asupostauksiin. Niin, ja meikkituotteenkin ostin mutta sen paljastan vasta sitten kun teen postauksen meikkituotteistani. Monien blogien innoittamana kun ajattelin sellaisenkin ehkä joskus tehdä, vaikka meikkipussini ei niin kauhean monipuolinen ole. Nyt kuitenkin niihin ostoksiin!


Ensimmäisenä esittelyyn pääsee uusi lompakkoni. Vanha on ollut minulla lukioajoista lähtien, joten viimein oli aika hankkia uusi. Ajattelin aluksi,että hankkisin niin sanotusti  "aikuisen" lompakon neutraaleine väreineen. No, ei siinä ihan niin käynyt vaan otinkin hieman räväkämmän yksilön. En vain voinut vastustaa noita sinisen sävyjä,se kun on lempivärini. Ainoa pettymys lompakossa on se, että tuo vetoketju, joka näkyy tuossa on vain huijjausta. Siinä ei ole lokeroa. Vetoketju on vain koriste. Onpahan nätti koriste kuitenkin. En kyllä kuollaksenikaan muista, mistä kaupasta tuon ostin.


Seuraavana onkin sitten meikkupussukoita. Tarvitsin itselleni tuollaista pientä, johon saisin mukana kannettava meikit käsilaukkuun mukaan. Ennen puuteri, puuterihuisku yms. asiat, joita päivn mittaan voi tarvita ovat pyörineet vain laukun pohjalla, tai laukun vetoketjullisessa taskussa. Nyt saan ne mukaan tuossa herkullisen värisessä pilkullisessa pussukassa. Nämä laukut kaikki olivat yhtenäistä settiä, jonka ostin Tigeristä! Maksoivat vain kolme euroa, eli ege per pussi. Ei hassaumpaa : D Laadusta en tiedä, mutta nättejä ovat ainakin.


Tigeristä tarttui mukaan myös tuollainen hauska kangaskassi. Kuningatar nimeltään, ja maksoin vain 2 euroa. Kiinnitin huomion kassiin jo sisään mennessämme mutta hyppysiini sain sen vasta lähellä kassaa. Se oli ihan pakko ostaa. : D Näitähän tarvitsee aina ;) Ostin Tigeristä myös helmiä ja  nauhaa, joista olen askarrellut koruja. 



Askartelin niistä pari rannekorua, ja yhden kaulakorun. Vähän lapsellisen oloisiahan nuo ovat mutta niin olen minäkin : D Joten enköhän minä noita tule käyttämään ihan julkisestikin ;)


Sitten vähän hiusjuttuja. ;) Eli pinnejä tuli ostettua. Rusetti, mustat tähdet, ja iso musta pinni sinisellä kuvionnilla olivat samasta kaupasta, jossa oli 3x2 tarjous hiusjutuista. Kyseessä oli vähän glitterin tapainen kauppa Expressions : D Yhteensä nuo maksoivat vähän alle 5 euroa..olisiko ollut 4.80 tai jotain niillä main. Punaiset mustapilkulliset taas olivat Ninja-nimisestä kaupasta, joka oli myös samaa luokkaa kuin Glitter ja Exspressions. Ja ne maksoivat 1.90 euroa.




Glitterissäkin tuli käytyä, ja siellä oli vielä pieni määrä alejuttuja. Tuollaisen kaksi aika inkkarihenkistä hiuskoristetta ostin sieltä. Ne olivat euron kappale. Ylemmässä kuvassa näkyy kirkkaammin värit, ja alemmassa näettä vähän muotoa. : D Pahoitteluni sumeasta kuvasta. Härpäkkeet osoittautuivat vaikeiksi kuvata. : D Nuokin ovat siis vähän niin kuin pinnejä, pinniosalla kiinnitetään siis hiuksiin. Sellaisella kampamaisella pinnillä, jos tiedätte mitä tarkoitan : D

Oli miten oli, tässä olivat nyt kaikki pikkujutut, mitä ostin. Pinnejä minun on pitänyt ostaa jo pitkään, niin on mukavaa, että nyt niitä löytyi runsaasti. Toinen lempiostokseni on tuo uusi lompakkoni. Se on niin minun oloinen ja värinen, etten saata uskoa, että löysin sen. : D

Mitäs tykkäsitte ostoksista?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni