Päivän asu kerrankin reaaliajassa ;)


Kuten otsikkokin sen kertoo, teen tänään ennätyksen. Postaan päivän asuni sen päivän iltana, kun se on päälläni ollut. Uuh kuinka muotibloggaajamaista. (tai tyyli, koska miun vaatteet harvemmin on kovin muodikkaita : D)

Tänää oli päällä siis tämmöistä...



Valot kuvissa ovat vähän sieltä tänne päin. Syynä synkkä päivä, ja tämä meidän ei niin tehokas kamera : D Päällä oli musta reflexin mekko, joka on kirpparilöytö viime syksyltä (istui sllon miule vielä paremmin, kun olin laihempi silloin). Asustin sen vielä BikBokin hihattomalla paidalla, jonka ostin vitosella tällä viikolla, ja samoilla Line-malliston sukkahousuilla, jotka ovat olleet asukuvissa ennenkin. Vielä vanha kunnon hiuskukka messiin,ja miltei ready to go!


Kaulakoruna (sori kun tuli huono kuva, niin ja luomikin on vielä viemässä huomiota.) viime kesänä Helsingin Acceszoriesilta ostettu koru, jossa on kolme riipusta. Mini autonen brittilipulla, Corkyn kuvalaatta, ja tuo kolmas on sydän. Ei noista kyllä kovin hyvn selvää saa, mutta edes pienen vihjeen kuitenkin.


Ja siinä kuva vielä leveästä naamastani : D Anygays, käytiin tänään siis Timon synttäreiden kunniaksi Rossossa syömässä. Siksi olin väjhän yrittänyt panostaa meikkiin, ja vaatteisiin : P En tiedä onnistuiko tuo nyt kovin hyvin. Pitsahan siellä tuli tilattua, ja osa piti kantaa kotiin, kun ei vaan jaksanut koko pitsaa yhdeltä istumalta vetää. Tehnyt viikon kevennys jo jotain, kun ei napa vetänytkään kaikkea kerralla.


Kuva kotona herkuttelusta. Ravintolassa otin lasin viiniä, kotona piti tyytyä Coca-Cola Zeroon. Pitsan täytteenä miulla oli kanaa, vuohenjuustoa, ananasta ja oliiveja. Hyvää oli! Sen lisäksi on vedetty synttärikakkua. Kyllä nyt jaksaa taas pysyä ruodussa seuraavaan herkkupäivään asti. 

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni