Mitä nainen tekee, kun mies on poissa kotoa?

Ensimmäinen askel illalle, jonka aikan saa pari tuntia olla ilman miestä kotona, on tietenkin tv:n eteen linnoittautuminen katsomaan jotain erityisen hömppää televisio ohjelmaa. Tällä kertaa tuli katseltua Uutta Päivää, jonka uusinnan pyörivät ylellä.Sitten täytyy ottaa kynsilakanpoistoaineen ja kynsilakat esille, ja aloittaa kynsien hoitaminen...Aloitetaan poistamalla vanhat lakat. Tämän jälkeen lakataan uutta. Tällä kertaa kynsiin tuli viittä eri väriä. Lakkausjälki ei amtöörialoittelijalla ole sieltä parhaimmasta päästä, mutta ei anneta sen haitata. Kerrankin kun voi lakata kynsiä miettimättä, mitä kynsilakan haju aiheuttaa herkkähajuaistiselle miekkoselle. : D


Sitten lakat menevät takaisin kotiinsa. Vanhaan kolhiintuneeseen mutta söpöön neuvostoliitossa valmistettuun peltipurkkiin, jolla on luonnetta ;)


Koko ajan seurana on ollut lähinnä vain vihreä possu Hector, joka tuijottaa koko operaatiota silmä kovana sohvan nojalta kissankorvat päässään ;)
Tämän jälkeen onkin aika nauttia iltapala, ja jatkaa edelleen tv:n ääressä. Vettä juomana, syötävänä pari ruissipsiä ja omena. Nam! Herkullista ;)


Iltapalan jälkeen mieleen juolahtaa ottaa esiin uusi muistikirja, ja jatkaa listaa, jonka sinne on aloittanut. Eli ostoslista Kuopion reissulle, jossa on ehdotuksia asioista, joita voisi etsiä ja muistutus siitä, ettei  kaikkea listalta ole tarkoituskaan hommata, vaan lista tulee olemaan suuntaviiva shoppailiretkelle. ;)


Tärkeimmät asiat tietenkin korostettu ;)

Tämän jälkeen ovi käy, ja mies on jälleen kotona. Hänet otetaan vastaan halein ja suukoin ;) Ehti tulla jo ikävä vaikka välillä onkin kiva olla kotona hetki tai pari ihan yksinään. 

(Kuvat ja tunnelmat perjantai illalta!)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8